Produktet blev tilføjet til kurven

12 skønne wellness-produkter til dit badeværelse

Vi har samlet 12 skønne bud på produkter, der giver dit badeværelse en følelse af velvære. I smukke nedtonede og douchede toner der passer ind på de fleste badeværelser.

 

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

 

Badeværelset er husets lille fristed. Et fristed hvor du gerne må gøre det lidt lækkert for dig selv. Det er nemt at opgradere stemningen og stilen på dit badeværelse, og det kan være alt lige fra små eller større investeringer. Det giver badeværelset en wellness-stemning, og giver dig lyst til at forkæle dig selv. Og hvad er mere vigtigt end at forkæle sig selv i en travl hverdag? Med et par enkelte items her og der kan du gøre dit badeværelse smukt, indbydende og velduftende.

 

 

 

1. Velduftende diffuser fra SKANDINAVISK

Duft kan gøre underværker for dit badeværelse. Stil den smukke diffuser ved siden af håndvasken, på en hylde eller måske ovenpå et vægskab – og nyd den friske brise af lækre, naturlige dufte. Udover den dejlige duft der fylder luften, så pynter glasset også og spreder hygge. Gå efter den duft, der tiltaler dig mest, hvad enten det er de blomstrende noter, te og mynteblade eller duften af nyklippet græs.

 

Fælles for alle dufte fra SKANDINAVISK er, at de er udvundet af naturlige ingredienser og kommer i certificerede emballager, der både passer på dig og miljøet. Diffuseren holder i op til 3 måneder, og derefter kan du købe refills.

 

Diffuser fra SKANDINAVISK – HYGGE, 200 ml, 395 kr.

 

 

 

 

 

2. Nærende håndsprit fra Meraki

Meraki - Håndsprit - 490 ml

Håndsprit er blevet en vigtig del af de flestes hverdag. Mange bruger sprit, når de fx er på job eller nede at handle ind. Hjemme i privaten er der også langt mere håndsprit tilgængeligt end tidligere. Så hvorfor ikke forkæle dine hænder med håndsprit, der både desinficerer og plejer på en og samme tid?

 

Håndsprit fra Meraki indeholder glycerin, der er med til at fugte dine hænder og gøre dem bløde. Du kan efterfølgende bruge en håndcreme for at sikre dig, at dine hænder forbliver fugtede, men det er ikke en nødvendighed med denne håndsprit fra Meraki. Udover at spritten plejer dine hænder, så er den også pæn at have stående enten i køkkenet eller på badeværelset. Så bevar de gode hygiejnevaner med denne lækre håndsprit.

 

Håndsprit fra Meraki, 490 ml, 129 kr.

 

 

 

 

 

 

3. Skånsom barberskraber fra Meraki

Meraki - Barberskraber - Unisex - 3 stk. barberhoveder

Barbering behøver ikke at være kedeligt. Du kan spice din barbering lidt op med denne lækre unisex barberskraber fra Meraki. Skraberen giver dig en tæt og glat barbering, og grebet er udformet, så det er behageligt at holde på.

 

Når du køber barberskraberen, så følger der 3 aftagelige barberhoveder med. Det forlænger levetiden på din skraber, som har et så fint design, at du ikke har lyst til at gennme den væk. Måske den kunne placeres i et fint glas eller på en hylde i din bruseniche, så den kan pynte imens, den ikke er i brug.

 

Barberskraber fra Meraki, unisex, 3 ekstra barberhoveder, 350 kr.

 

 

 

 

 

 

 

4. Lækker hammam klud fra Meraki

En fin klud er aldrig af vejen. Denne er i et fint, tidsløst design med hvid baggrund og sorte striber. Den er lavet i 100% bomuld og kan både bruges på badeværelset og i køkkenet. Prøv fx at placere kluden på et beton- eller keramikfad sammen med et duftlys og en håndsæbe, og se hvad et fint lille stilleben kan gøre for udtrykket på dit badeværelse.

 

Meraki er et univers af velvære og komfort, der indbyder dig til at værne om dine små øjeblikke i hverdagens travlhed.

 

Hammam klud fra Meraki, 3 stk., 125 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Blød hammam badekåbe fra Meraki

Den perfekte beklædning – for at fuldende wellness-følelsen efter et bad – er en badekåbe i et skønt materiale. Denne skønne badekåbe fra Meraki vil både din hud og dit badeværelse elske. Lad den hænge fremme sammen med dine badehåndklæder, så du kan nyde synet af din badekåbe selv, når den ikke er i brug.

 

Den er designet i de smukkeste og tidsløse striber, som aldrig går af mode. Badekåben er udstyret med et par praktiske lommer og et fint bindebånd i taljen.

 

Hammam badekåbe i S/M fra Meraki, 650 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Berigende håndcreme fra SKANDINAVISK

Fugt og nærende ingredienser er nøgleordene for denne velduftende håndcreme fra SKANDINAVISK, som findes i to dufte – Rosenhave og Ro. Den er indbegrebet af velvære for dine hænder og fyldt med økologiske ingredienser. Den tager både hensyn til dig og miljøet. Den er også en fryd for øjet at kigge på, og derfor sådan en håndcreme, som man kan have stående fremme. Enten som du selv eller måske også dine gæster kan bruge efter endt håndvask.

 

Tuben og plasthætten er produceret af genanvendeligt materiale, så der er tænkt over alt helt ned til mindste detalje. Vælg håndcremen i den duft, der tiltaler dig mest – og nyd de naturlige duftaromaer, når du smører dine hænder ind.

 

Håndcreme fra SKANDINAVISK – Rosenhave, 75 ml, 175 kr.

 

 

 

 

 

 

7. Smuk toiletbørste fra Bloomingville

Bloomingville - Toiletbørste - Grå -Keramik

En toiletbørste er ikke bare en toiletbørste. I hvert fald ikke denne fine keramikversion, som Bloomingville har designet. Gør toiletbørsten til en del af indretningen på dit badeværelse, og lad denne smukke version flytte ind, så den kan pryde hjørnet.

 

Den er i en smuk grå nuance, som vil passe ind på ethvert badeværelse, uanset hvilke farver der i forvejen findes derinde. Den har et moderne look og en smuk form – og er lavet af keramik og metal.

 

Toiletbørste fra Bloomingville, 110 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Biologisk nedbrydelig natursvamp fra Meraki

Meraki - Natursvamp - Mini - Brun

Gør badestunder til hyggestunder med denne økologiske natursvamp fra Meraki, når du bader dig selv eller måske dit barn. Svampen er 100 % naturlig og biologisk nedbrydelig og særdeles skønsom for dig og dit barns følsomme hud. Den kan bruges igen og igen, og når den har udtjent sig, kan du med god samvittighed smide den ud.

 

Du kan enten bruge natursvampen til sæbe eller olie alt efter, hvad du selv foretrækker. Efter brug skyller du den grundigt med vand, og så kan du opbevare den i den medfølgende stofpose. Heri kan svampen tørre og være klar til næste gang, du har lyst til at forkæle dig selv eller en, du holder af.

 

Natursvamp fra Meraki, 110 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Anvendelig betonbakke fra Meraki

meraki-betonbakke-small

Bakker kan man bare ikke få nok af. De kan bruges overalt i huset og i din indretning, og badeværelset er ingen undtagelse. De er gode til at skabe små, fine stilleben med, som øjet får lyst til at gå på opdagelse i. Denne fine betonbakke fra Meraki er fx perfekt på badeværelset til at samle din håndsæbe, dine smykker, et duftlys og en håndcreme. Det giver et fint udtryk, og samler dine favoritprodukter på badeværelset.

 

Betonbakken har et cool og råt udtryk og passer ind på de fleste typer af badeværelser. Den kan også med fordel bruges i køkkenet til opvaskemiddel, på spisebordet til lysestager eller til nøgler og andet vigtigt i entréen. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Utrolig anvendelig og tidsløs bakke til alverdens brug.

 

Betonbakke fra Meraki, small, 120 kr.

 

 

 

 

 

 

10. Skøn roomspray fra Meraki

Meraki - Roomspray - Rainforest - 100 ml.

Dufte er ikke kun til dig selv. Dufte kan sprede en dejlig og afslappende stemning på dit badeværelse. Denne roomspray fra Meraki dufter af frisk regnskov og giver et frisk pust. Du kan fx også bruge den i din stue eller i din entré for at byde dine gæster velkommen.

 

En roomspray skaber en stemning af frisk og ren atmosfære, og hvis du bruger den meget i forbindelse med, at du får gæster på besøg, vil de fremadrettet forbinde dig med denne duft. Og hvem kunne ikke tænke sig, at ens hus blev forbundet med den skønneste duft af frisk regnskov? Med denne flaske på 100 ml er der nok til mange sprøjt og opfriskninger af dit hjem, hvad enten det er på badeværelset, stuen, køkkenet eller i entréen.

 

Roomspray fra Meraki, rainforest, 100 ml, 140 kr.

 

 

 

 

 

11. Effektiv hælsten fra Meraki

Meraki - Hælsten - sort - 7 cm.

Velplejet hud er enhver kvindes drøm. Og velplejet hud er ikke kun forbeholdt dine ben, arme eller ansigt. En velplejet fod er også en vigtig del af dit velvære, og kan nogle gange blive forsømt til fordel for eksempelvis ansigtet eller benene. Denne hælsten fra Meraki er ren forkælelse til dine fødder. Den kan bruges efter bad eller fodbad og er perfekt til at fjerne hård hud – nænsomt og effektivt.

 

Når den ikke er i brug, kan den sorte pimpsten fx hænge på en knage, så den kan tørre og pynte indtil næste gang, dine fødder skal have en omgang forkælelse. Den har en fin og praktisk ruskindssnor til formålet. Efter endt brug kan du afslutte med en lækker fodcreme, og så er du klar til at gå på skyer.

 

Hælsten fra Meraki, 49 kr.

 

 

 

 

 

 

12. Beroligende duftlys fra SKANDINAVISK

Duftlys giver dig et velduftende hjem. Dufte kan virkelig skabe en stemning i rummet, og det uanset om det er på badeværelset, i køkkenet, i entréen eller i stuen. Duften opfrisker dit hjem og skaber en følelse af velvære. Duftlyset fra SKANDINAVISK findes i flere varianter, så vælg din favorit ud fra hvilke duftnoter, du mest er til. Hvis du fx er tiltrukket af duften af roser, så skal du vælge duftlyset ROSENHAVE fra SKANDINAVISK, og hvis du er mere til duften af sort te og kanel, så er duftlyset HYGGE lige noget for dig. Duft dig frem og find din favorit.

 

Når der ikke er mere voks tilbage i det smukke, gennemfarvede glas, så kan du bruge det til noget andet. Det kan gå i opvaskemaskinen, og så kan du måske bruge det til vatpinde, makeup, hårelastikker eller noget helt fjerde. Du kan selvfølgelig også bruge det til endnu et stearinlys med eller uden duft. Det er kun dig, der sætter grænserne for brugen af glasset i dets smukke design.

 

Duftlys fra SKANDINAVISK – RO, 200 g, 279 kr.

Seneste indlæg

En grønnere forsendelse 24/02/2021

Måske undrer du dig af og til, når du modtager en pakke fra Wasps Living – pakken ser måske lidt brugt ud, har en mærkelig farve eller en underlig størrelse – men det er der en rigtig god grund til.

Vi genbruger nemlig forsendelseskasser!

Genbrug er nok ikke det første man tænker på, når man bestiller nogle lækre nye produkter på en webshop.  Men ikke desto mindre er det præcis det, vi tænker på. Vi synes det er spild af ressourcer, at en papkasse kun bliver brugt én gang. Der er brugt en masse energi på at lave papkassen, og den kan sagtens transportere en lækker vase, en plaid eller noget andet fra os til dig, selvom den har været brugt før.

Ved at genbruge forsendelseskasser kan vi gøre en forskel for miljøet, uden at det går ud over de lækre ting vi med glæde sender herfra hver dag.

 

Så næste gang du modtager nogle lækre ting fra webshoppen i en brugt kasse, kan du blot trække på smilebåndet, og vide at du er med til at passe på miljøet. Du kan selvfølgelig give kassen et længere liv ved at sende den videre ud i verden og få næste modtager til at smile også.

 

...
Læs hele indlægget

5 lækre bud på adventsgaver til interiør-entusiasten 26/10/2020

Julen har mange glæder, og forkælelse er i højsædet. En af de allerstørste glæder er at forkæle nogen, du holder af. Det kan fx være i form af julegaver og adventsgaver.

 

Advent er forberedelse og ventetid til julen, og her skaber det stor glæde at blive forkælet med skønne adventsgaver. Måske køber du allerede adventsgaver til nogen, du har kær – eller også er det tiden at starte på adventsgaver anno 2020.

 

+
+
+
+
+

 

Det er ikke altid lige nemt at finde på, hvad man skal give i gave. Så derfor har vi samlet lidt gaveideer i forskellige prisklasser, som du kan give til hende eller ham, der elsker interiør, boligindretning og selvforkælelse.

 

Her får du 5 lækre bud på adventsgaver i forskellige prisklasser:

 

1. Adventsgave under 100 kr. – tote bag fra Madam Stoltz

Tote-bag

Muleposer, net, shoppingbag, tote bag, stofposer, stofnet – kært barn har mange navne. Stofnet er blevet en vigtig del af mange kvinders hverdag, og mange har forskellige typer og farver af de smukke muleposer. Så kan de sammensætte stofnettet til dagens outfit, så det skaber en fin sammenhæng. Denne fine tote bag i bomuld fra Madam Stoltz til 85 kr. er et godt bud på et stofnet til efteråret.

 

Den har et fint og feminint mønster i de skønneste farver; en smuk blanding af støvet rosa, abrikos, lavendel og sort. Den er god at have med i tasken på shoppeturen (så du sparer på plastikposerne), god til madpakken, makeuptasken og vandflasken på jobbet, til de vigtigste ting til børnene eller noget helt fjerde.

 

Når den ikke er i brug, så pynter den fint på en knagerække eller bøjlestang. Den har en god, bred størrelse til forskel fra de fleste andre muleposer.

 

Madam Stoltz, tote bag, bomuld, 47 x 40 cm, 85 kr.

 

 

2. Adventsgave under 200 kr. – body wash fra Meraki

Meraki body wash

En vigtig selvforkælelse er et dejligt langt og varmt bad. Den økologisk certificerede body wash fra Meraki er en mild og effektiv body wash med en frisk duft af mynte. En blid og velduftende forkælelse til dig og din hud. Den indeholder økologisk aloe vera, ekstrakt fra blåbær og brændenælde – alle ingredienser der plejer og fugter huden.

 

Kroppen dufter frisk og ren efter brug af denne lækre body wash. Forkæl en du holder af – og måske også dig selv – når du alligevel bestiller.

 

Velegnet til alle hudtyper, og indeholder ikke parabener eller farvestoffer.

 

Meraki, body wash, Linen Dew, 500 ml, 125 kr.

 

 

 

 

 

 

3. Adventsgave under 300 kr. – duftlys fra SKANDINAVISK

SKANDINAVISK - duftlys - HYGGE

Levende lys skaber stemning og atmosfære i et rum. Tilsæt de skønneste duftnoter – og du har et duftlys, som er håndlavet af vegetablisk voks. Duftlyset fra SKANDINAVISK indfanger essensen af dansk hygge. Et ord som ikke har en direkte oversættelse, men som definerer dét at skabe intimitet, fællesskab og hygge i selv de mindste hverdagsøjeblikke.

 

Glasset er produceret af genanvendt glas med et FSC-certificeret låg af bøgetræ fra europæiske skove. Det smukke indfarvede glas kan desuden gå i opvaskemaskinen, så du kan få glæde af glasset længe efter, voksen er brændt ned.

 

Duftlyset leveres i flot gaveæske, som kan glæde en, du holder af.

 

Brændetid: op til 50 timer.

 

SKANDINAVISK, duftlys, HYGGE, 200 g, 279 kr.

 

 


4. Adventsgave under 400 kr. – lanterne med bambusflet fra Ib Laursen

Ib Laursen - lanterne med bambusflet og glasindsats

Lanterner kan bruges hele året rundt. Til efteråret kan du placere lanternen ved hoveddøren for ekstra hygge i de kolde måneder. Lanternen med bambusflet kan både bruges indenfor og udenfor. Dens naturlige look med bambus passer ind i de flestes moderne hjem og giver et strejf af varme i indretningen.

 

Den består af en glasindsats og er lavet af bambus. Den skaber hygge uanset, om der er et tændt lys i, eller den blot står uden levende lys. Du kan fx have en eller to stående i stuen, køkkenet, i udestuen, på terrassen eller ved hoveddøren. Uanset hvor den står er den med til at skabe god og hyggelig stemning. Placér den sammen med blomster og planter for at skabe din egen stil.

 

Lanternen leveres uden lys. Størrelse: H: 37 Ø: 35

 

Ib Laursen, lanterne med bambusflet og glasindsats, 365 kr.

 

 

 

5. Adventsgave under 500 kr. – Sculpt vase fra ferm LIVING

ferm LIVING sculpt vase

Vaser kan man aldrig få nok af. Og vasesamlingen er god, hvis den indeholder lidt af hver slags; store vaser, små vaser, runde vaser, høje vaser, lave vaser osv. Skulpturelle vaser er uundværlige, da de kan pifte ethvert spisebord eller stilleben op.

 

Et godt bud på en smuk og skulpturel en af slagsen er vasen Sculpt i grå fra ferm LIVING. Vasen har en mat yderside og en blank inderside. Den er perfekt til blomster og grene – og i et fint stilleben med andre vaser, lysestager, dekorationsfigurer eller noget helt fjerde.

 

Den er af porcelæn, og måler 10 cm i diameter og 25 cm i højden.

 

ferm LIVING, vase, Sculpt, Corset, grå, 399 kr.

 

...
Læs hele indlægget
Product added successful