Produktet blev tilføjet til kurven

7 oktoberfavoritter der får dit hjem til at stråle!

Vi har kigget på efterårets trends og tendenser og har fundet frem til 7 Must-haves, der gør efteråret lidt sjovere.

 

1. Coffee Table Books! De to skønne Kinfolk bøger, Home og Table, har banet vejen for de populære coffee table books og der er kun kommet flere til. Der er noget virkeligt lækkert over at bruge disse bøger i indretningen og hvis man gør sig selv den tjeneste rent faktisk at bladre i dem, vil man opdage at de er propfyldt med inspiration og flotte billeder, der kan gøre selv den mest hardcore bolignørd blød i knæene. The Kinfolk Table kr. 375,-. The Kinfolk Home kr. 375,-. Gestalten Modern Delights kr. 295,-. Gestalten Kitchen Kulture kr. 295,-.

 

2. Chunky plaider! De lækre vamsede chunky plaider fra Calm Design har virkelig vundet indpas på det seneste og med god grund. Plaiderne er håndlavede i 100% merinould, utroligt smukke og oser af kvalitet og nordisk stil. Find farven der passer bedst ind i dit hjem og vælg mellem flere forskellige størrelser. Priser fra kr. 1.400,-. Se udvalget her.

 

3. Nagelstager i messing! De smukke STOFF Nagelstager blev introduceret i messing tidligere på året og er på kort tid blevet en øjesten i designverdenen, og det forstår vi godt. Den smukke varme messing giver et flot og eksklusivt look og kan med sikkerhed tilføre dit hjem den helt rigtige efterårsstemning. Pris kr. 349,-. Shop dem her.

 

4. Blåt er hot! Den dybe havblå nuance er én af de helt store efterårsfarver og vi er vilde med den. Der er noget utroligt elegant, ja næsten nobelt, over den smukke nordiske farve og den står flot i kontrast med det minimalistiske og enkle tema der har præget scenen i længere tid. Krukke fra AYTM kr. 170,-. Diffuser fra SKANDINAVISK kr. 349,-. Krukke fra House Doctor kr. 55,-. Pude fra AYTM kr. 675,-. Vase fra Muubs kr. 195,-. Bakker fra Malling Living kr. 349,-.

 

5. Nordisk stel! Det smukke og unikke stel Nordic Sea fra Broste Copenhagen er perfekt til efterårsbordet. Farverne leder tankerne hen på havets dybe grønne og blå nuancer og udstråler både enkelthed og fine detaljer. Et absolut Must-have denne sæson. Se udvalget her.

 

6. Rå materialer! Oktober er måneden hvor naturen plejer at vise sig fra sin smukkeste side, men der er ingen grund til ikke at tage noget natur og råhed med ind i hjemmet og skabe en flot kontrast til det fine og elegante. Muubs er specialist i brugen af fantastiske rå og miljøvenlige materialer lige fra genbrugstræ- og glas til upcycled bildæk. Jernvase kr. 549,-. Tapasfad kr. 269,-. Krukke m/låg kr. 299,-. Lavastensfad kr. 499,-. Terracottakrukke kr. 495,-.

 

7. Bakker! Bakker til krydderier, bakker til parfumer, bakker til servering, bakker til nips og bakker til lys. Uanset hvilket rum vi befinder os i, så bruger vi bakker til opbevaring, samling og fremvisning af utroligt mange ting og det er ganske forståeligt. Det giver et overskueligt og ordnet indtryk og med de mange smukke bakker der findes, er det næsten bare dumt ikke at kaste sig over trenden. Se vores udvalg her.

 

 

Foto credit:
Billede 1: wasps living
Billede 2: Instagram @linda87a
Billede 3: Broste Copenhagen
Billede 4: Nur Design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste indlæg

12 skønne wellness-produkter

12 skønne wellness-produkter til dit badeværelse 11/09/2020

Vi har samlet 12 skønne bud på produkter, der giver dit badeværelse en følelse af velvære. I smukke nedtonede og douchede toner der passer ind på de fleste badeværelser.

 

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

 

Badeværelset er husets lille fristed. Et fristed hvor du gerne må gøre det lidt lækkert for dig selv. Det er nemt at opgradere stemningen og stilen på dit badeværelse, og det kan være alt lige fra små eller større investeringer. Det giver badeværelset en wellness-stemning, og giver dig lyst til at forkæle dig selv. Og hvad er mere vigtigt end at forkæle sig selv i en travl hverdag? Med et par enkelte items her og der kan du gøre dit badeværelse smukt, indbydende og velduftende.

 

 

 

1. Velduftende diffuser fra SKANDINAVISK

Duft kan gøre underværker for dit badeværelse. Stil den smukke diffuser ved siden af håndvasken, på en hylde eller måske ovenpå et vægskab – og nyd den friske brise af lækre, naturlige dufte. Udover den dejlige duft der fylder luften, så pynter glasset også og spreder hygge. Gå efter den duft, der tiltaler dig mest, hvad enten det er de blomstrende noter, te og mynteblade eller duften af nyklippet græs.

 

Fælles for alle dufte fra SKANDINAVISK er, at de er udvundet af naturlige ingredienser og kommer i certificerede emballager, der både passer på dig og miljøet. Diffuseren holder i op til 3 måneder, og derefter kan du købe refills.

 

Diffuser fra SKANDINAVISK – HYGGE, 200 ml, 395 kr.

 

 

 

 

 

2. Nærende håndsprit fra Meraki

Meraki - Håndsprit - 490 ml

Håndsprit er blevet en vigtig del af de flestes hverdag. Mange bruger sprit, når de fx er på job eller nede at handle ind. Hjemme i privaten er der også langt mere håndsprit tilgængeligt end tidligere. Så hvorfor ikke forkæle dine hænder med håndsprit, der både desinficerer og plejer på en og samme tid?

 

Håndsprit fra Meraki indeholder glycerin, der er med til at fugte dine hænder og gøre dem bløde. Du kan efterfølgende bruge en håndcreme for at sikre dig, at dine hænder forbliver fugtede, men det er ikke en nødvendighed med denne håndsprit fra Meraki. Udover at spritten plejer dine hænder, så er den også pæn at have stående enten i køkkenet eller på badeværelset. Så bevar de gode hygiejnevaner med denne lækre håndsprit.

 

Håndsprit fra Meraki, 490 ml, 129 kr.

 

 

 

 

 

 

3. Skånsom barberskraber fra Meraki

Meraki - Barberskraber - Unisex - 3 stk. barberhoveder

Barbering behøver ikke at være kedeligt. Du kan spice din barbering lidt op med denne lækre unisex barberskraber fra Meraki. Skraberen giver dig en tæt og glat barbering, og grebet er udformet, så det er behageligt at holde på.

 

Når du køber barberskraberen, så følger der 3 aftagelige barberhoveder med. Det forlænger levetiden på din skraber, som har et så fint design, at du ikke har lyst til at gennme den væk. Måske den kunne placeres i et fint glas eller på en hylde i din bruseniche, så den kan pynte imens, den ikke er i brug.

 

Barberskraber fra Meraki, unisex, 3 ekstra barberhoveder, 350 kr.

 

 

 

 

 

 

 

4. Lækker hammam klud fra Meraki

En fin klud er aldrig af vejen. Denne er i et fint, tidsløst design med hvid baggrund og sorte striber. Den er lavet i 100% bomuld og kan både bruges på badeværelset og i køkkenet. Prøv fx at placere kluden på et beton- eller keramikfad sammen med et duftlys og en håndsæbe, og se hvad et fint lille stilleben kan gøre for udtrykket på dit badeværelse.

 

Meraki er et univers af velvære og komfort, der indbyder dig til at værne om dine små øjeblikke i hverdagens travlhed.

 

Hammam klud fra Meraki, 3 stk., 125 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Blød hammam badekåbe fra Meraki

Den perfekte beklædning – for at fuldende wellness-følelsen efter et bad – er en badekåbe i et skønt materiale. Denne skønne badekåbe fra Meraki vil både din hud og dit badeværelse elske. Lad den hænge fremme sammen med dine badehåndklæder, så du kan nyde synet af din badekåbe selv, når den ikke er i brug.

 

Den er designet i de smukkeste og tidsløse striber, som aldrig går af mode. Badekåben er udstyret med et par praktiske lommer og et fint bindebånd i taljen.

 

Hammam badekåbe i S/M fra Meraki, 650 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Berigende håndcreme fra SKANDINAVISK

Fugt og nærende ingredienser er nøgleordene for denne velduftende håndcreme fra SKANDINAVISK, som findes i to dufte – Rosenhave og Ro. Den er indbegrebet af velvære for dine hænder og fyldt med økologiske ingredienser. Den tager både hensyn til dig og miljøet. Den er også en fryd for øjet at kigge på, og derfor sådan en håndcreme, som man kan have stående fremme. Enten som du selv eller måske også dine gæster kan bruge efter endt håndvask.

 

Tuben og plasthætten er produceret af genanvendeligt materiale, så der er tænkt over alt helt ned til mindste detalje. Vælg håndcremen i den duft, der tiltaler dig mest – og nyd de naturlige duftaromaer, når du smører dine hænder ind.

 

Håndcreme fra SKANDINAVISK – Rosenhave, 75 ml, 175 kr.

 

 

 

 

 

 

7. Smuk toiletbørste fra Bloomingville

Bloomingville - Toiletbørste - Grå -Keramik

En toiletbørste er ikke bare en toiletbørste. I hvert fald ikke denne fine keramikversion, som Bloomingville har designet. Gør toiletbørsten til en del af indretningen på dit badeværelse, og lad denne smukke version flytte ind, så den kan pryde hjørnet.

 

Den er i en smuk grå nuance, som vil passe ind på ethvert badeværelse, uanset hvilke farver der i forvejen findes derinde. Den har et moderne look og en smuk form – og er lavet af keramik og metal.

 

Toiletbørste fra Bloomingville, 110 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Biologisk nedbrydelig natursvamp fra Meraki

Meraki - Natursvamp - Mini - Brun

Gør badestunder til hyggestunder med denne økologiske natursvamp fra Meraki, når du bader dig selv eller måske dit barn. Svampen er 100 % naturlig og biologisk nedbrydelig og særdeles skønsom for dig og dit barns følsomme hud. Den kan bruges igen og igen, og når den har udtjent sig, kan du med god samvittighed smide den ud.

 

Du kan enten bruge natursvampen til sæbe eller olie alt efter, hvad du selv foretrækker. Efter brug skyller du den grundigt med vand, og så kan du opbevare den i den medfølgende stofpose. Heri kan svampen tørre og være klar til næste gang, du har lyst til at forkæle dig selv eller en, du holder af.

 

Natursvamp fra Meraki, 110 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Anvendelig betonbakke fra Meraki

meraki-betonbakke-small

Bakker kan man bare ikke få nok af. De kan bruges overalt i huset og i din indretning, og badeværelset er ingen undtagelse. De er gode til at skabe små, fine stilleben med, som øjet får lyst til at gå på opdagelse i. Denne fine betonbakke fra Meraki er fx perfekt på badeværelset til at samle din håndsæbe, dine smykker, et duftlys og en håndcreme. Det giver et fint udtryk, og samler dine favoritprodukter på badeværelset.

 

Betonbakken har et cool og råt udtryk og passer ind på de fleste typer af badeværelser. Den kan også med fordel bruges i køkkenet til opvaskemiddel, på spisebordet til lysestager eller til nøgler og andet vigtigt i entréen. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Utrolig anvendelig og tidsløs bakke til alverdens brug.

 

Betonbakke fra Meraki, small, 120 kr.

 

 

 

 

 

 

10. Skøn roomspray fra Meraki

Meraki - Roomspray - Rainforest - 100 ml.

Dufte er ikke kun til dig selv. Dufte kan sprede en dejlig og afslappende stemning på dit badeværelse. Denne roomspray fra Meraki dufter af frisk regnskov og giver et frisk pust. Du kan fx også bruge den i din stue eller i din entré for at byde dine gæster velkommen.

 

En roomspray skaber en stemning af frisk og ren atmosfære, og hvis du bruger den meget i forbindelse med, at du får gæster på besøg, vil de fremadrettet forbinde dig med denne duft. Og hvem kunne ikke tænke sig, at ens hus blev forbundet med den skønneste duft af frisk regnskov? Med denne flaske på 100 ml er der nok til mange sprøjt og opfriskninger af dit hjem, hvad enten det er på badeværelset, stuen, køkkenet eller i entréen.

 

Roomspray fra Meraki, rainforest, 100 ml, 140 kr.

 

 

 

 

 

11. Effektiv hælsten fra Meraki

Meraki - Hælsten - sort - 7 cm.

Velplejet hud er enhver kvindes drøm. Og velplejet hud er ikke kun forbeholdt dine ben, arme eller ansigt. En velplejet fod er også en vigtig del af dit velvære, og kan nogle gange blive forsømt til fordel for eksempelvis ansigtet eller benene. Denne hælsten fra Meraki er ren forkælelse til dine fødder. Den kan bruges efter bad eller fodbad og er perfekt til at fjerne hård hud – nænsomt og effektivt.

 

Når den ikke er i brug, kan den sorte pimpsten fx hænge på en knage, så den kan tørre og pynte indtil næste gang, dine fødder skal have en omgang forkælelse. Den har en fin og praktisk ruskindssnor til formålet. Efter endt brug kan du afslutte med en lækker fodcreme, og så er du klar til at gå på skyer.

 

Hælsten fra Meraki, 49 kr.

 

 

 

 

 

 

12. Beroligende duftlys fra SKANDINAVISK

Duftlys giver dig et velduftende hjem. Dufte kan virkelig skabe en stemning i rummet, og det uanset om det er på badeværelset, i køkkenet, i entréen eller i stuen. Duften opfrisker dit hjem og skaber en følelse af velvære. Duftlyset fra SKANDINAVISK findes i flere varianter, så vælg din favorit ud fra hvilke duftnoter, du mest er til. Hvis du fx er tiltrukket af duften af roser, så skal du vælge duftlyset ROSENHAVE fra SKANDINAVISK, og hvis du er mere til duften af sort te og kanel, så er duftlyset HYGGE lige noget for dig. Duft dig frem og find din favorit.

 

Når der ikke er mere voks tilbage i det smukke, gennemfarvede glas, så kan du bruge det til noget andet. Det kan gå i opvaskemaskinen, og så kan du måske bruge det til vatpinde, makeup, hårelastikker eller noget helt fjerde. Du kan selvfølgelig også bruge det til endnu et stearinlys med eller uden duft. Det er kun dig, der sætter grænserne for brugen af glasset i dets smukke design.

 

Duftlys fra SKANDINAVISK – RO, 200 g, 279 kr.

...
Læs hele indlægget
Miljøvenlig vask med fordele

Miljøvenlig vask med fordele 09/06/2019

Miljøvenlig vask med fordele

Miljøvenlig vask med fordele – Hvis du gerne vil bidrage til et bedre miljø og samtidig spare på vaskebudgettet, findes der en super nem løsning – Vaskenødder!!
Wash Nuts (vaskenødder) er det 100% naturlige alternativ til almindeligt vaskepulver. Helt korrekt er det skallen fra frugterne fra træet Sapindus Mukorossi – dyrket, samlet og håndsorteret til gavn for mennesker og vores fælles planet.
Ved kontakt med vand fra ca. 20 grader frigives Saponin, som er sæben i nødderne.
Ekstra fordele:
– Allergivenligt
– Kemikaliefrit
– duft-neutralt
– Biologisk nedbrydeligt
– Kan kasseres som almindeligt affald
– Kan komposteres
– Virker ved allerede 20 grader
– 250 gram er nok til 75-100 vaske
– ,75-1,00 kr. pr vask
Vaskeanvisning:
– Put 4-5  nøddeskaller i den medfølgende bomuldspose
– Put bomuldsposen i vaskemaskinen sammen med vasketøjet
– Vask som du plejer
– Nødderne hænges til tørre i posen, når du tømmer vaskemaskinen
– Nødderne kan bruges 5-7 gange – afhænger af hvor varmt vand, der vaskes med.
...
Læs hele indlægget
Product added successful