Produktet blev tilføjet til kurven

9 sikre bolighits til under 300 kr.

Nogle gange behøver det ikke at koste alverden at tilføre sin bolig lidt ny stil eller anderledes udtryk. Vi har her samlet et lille udvalg af sikre bolighits til under 300 kr.

 

1. Messingbølgen raser fortsat over os og med god grund. Den smukke metalfarve giver et varmt og eksklusivt touch til de fleste rum og kan mikses med mange forskellige stilarter. Grøn er især en nuance der komplimenterer messingfarven flot, så derfor er det oplagt med en messingfarvet urtepotteskjuler som denne fine sag fra Nordal til kr. 175,-.

 

2. Prints og plakater gør bare noget virkelig godt ved dine vægge! Du kan forandre et helt rums udtryk ved blot at skifte lidt ud i dine designs på væggene. Vi er især vilde med de bløde og drømmende designs fra Sofie Børsting og denne flotte plakat “Pathways” skal helt sikkert op at hænge hjemme ved os. A3 til kr. 199,-.

 

3. Farvet glas er supersmukt og bestemt noget der er værd at holde øje med. Hvis du har en enkel og minimalistisk stil derhjemme, kan farvet glas tilføre et anderledes men diskret udtryk. Vi har forelsket os i denne überflotte glasflaske i støvet grøn/grå fra House Doctor til kr. 220,-.

 

4. Man skal vist have sovet i timen, hvis man endnu ikke er faldet over de fine lightboxes fra A Little Lovely Company. Genial i alt sin enkelthed, tillader boxen at man kan sammensætte sine helt egne citater eller ordsprog og udskifte så tit man har lyst og så de passer til enhver lejlighed. En A4 box til kr. 295,-.

 

5. Vi er også ramt af Nicolas Vahé-feberen! Vi knuselsker de lækre og stilede gourmetprodukter og det vil ingen ende tage. Tænk sig, simple produkter som madolie og krydderier – noget man før i tiden ville gemme væk i et skab – nu raskt stilles frem til skue som faste interiør-items i køkkenet. Vi bøjer os i støvet for den kære hr. Vahé. Èn af vores absolutte favoritter er Extra Jomfru Olivenolien til kr. 125,-.

 

6. Kombinationen af to naturlige materialer som træ og læder er ofte en sikker vinder, og det er det i høj grad også i dette tilfælde med den gudeskønne køkkenrulleholder fra by Wirth. Det enkle men funktionelle design går simpelthen rent ind hos os – vi er solgt. Køkkenrulleholderen fås både i lys, mørk og sort træ til kr. 300,-.

 

7. Igen falder vi pladask for brugen af autentiske lækre råvarer, som her med de underskønne skærebrætter fra Raumgestalt. Det oser af tysk håndværk, topkvalitet og gedigen lækkerhed. Vi bruger dem til alle former for servering – tapas, oste, kager – og så pryder det smukke træ bare alle køkkener. Et lille skærebræt koster kr. 149,-.

 

8. Det er ingen hemmelighed at vi har en kærlighed til designs, der kombinerer forskellige materialer. Dette smukke ur fra Novoform er bestemt ingen undtagelse! Det massive grå marmor i kontrast til de fine, delikate kobbervisere giver et smukt minimalistisk udtryk med strejf af nordisk enkelthed. Det fine ur koster kr. 249,-.

 

9. Hvem havde nogensinde troet at biller og insekter i dén grad kunne ligestilles med kunst og design, som er tilfældet med de vanvittigt smukke designs fra Hagedornhagen? Vi er nærved mundlamme over graden af detaljer og brugen af farver, som de dygtige fotografer formår at frembringe på samtlige plakater. Den fine Guldsmed i A2 koster kr. 250,-.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vi anvender cookies for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Læs mere.

Jeg accepterer

Seneste indlæg

7 oktoberfavoritter der får dit hjem til at stråle! 11/10/2016

Vi har kigget på efterårets trends og tendenser og har fundet frem til 7 Must-haves, der gør efteråret lidt sjovere.

 

1. Coffee Table Books! De to skønne Kinfolk bøger, Home og Table, har banet vejen for de populære coffee table books og der er kun kommet flere til. Der er noget virkeligt lækkert over at bruge disse bøger i indretningen og hvis man gør sig selv den tjeneste rent faktisk at bladre i dem, vil man opdage at de er propfyldt med inspiration og flotte billeder, der kan gøre selv den mest hardcore bolignørd blød i knæene. The Kinfolk Table kr. 375,-. The Kinfolk Home kr. 375,-. Gestalten Modern Delights kr. 295,-. Gestalten Kitchen Kulture kr. 295,-.

 

2. Chunky plaider! De lækre vamsede chunky plaider fra Calm Design har virkelig vundet indpas på det seneste og med god grund. Plaiderne er håndlavede i 100% merinould, utroligt smukke og oser af kvalitet og nordisk stil. Find farven der passer bedst ind i dit hjem og vælg mellem flere forskellige størrelser. Priser fra kr. 1.400,-. Se udvalget her.

 

3. Nagelstager i messing! De smukke STOFF Nagelstager blev introduceret i messing tidligere på året og er på kort tid blevet en øjesten i designverdenen, og det forstår vi godt. Den smukke varme messing giver et flot og eksklusivt look og kan med sikkerhed tilføre dit hjem den helt rigtige efterårsstemning. Pris kr. 349,-. Shop dem her.

 

4. Blåt er hot! Den dybe havblå nuance er én af de helt store efterårsfarver og vi er vilde med den. Der er noget utroligt elegant, ja næsten nobelt, over den smukke nordiske farve og den står flot i kontrast med det minimalistiske og enkle tema der har præget scenen i længere tid. Krukke fra AYTM kr. 170,-. Diffuser fra SKANDINAVISK kr. 349,-. Krukke fra House Doctor kr. 55,-. Pude fra AYTM kr. 675,-. Vase fra Muubs kr. 195,-. Bakker fra Malling Living kr. 349,-.

 

5. Nordisk stel! Det smukke og unikke stel Nordic Sea fra Broste Copenhagen er perfekt til efterårsbordet. Farverne leder tankerne hen på havets dybe grønne og blå nuancer og udstråler både enkelthed og fine detaljer. Et absolut Must-have denne sæson. Se udvalget her.

 

6. Rå materialer! Oktober er måneden hvor naturen plejer at vise sig fra sin smukkeste side, men der er ingen grund til ikke at tage noget natur og råhed med ind i hjemmet og skabe en flot kontrast til det fine og elegante. Muubs er specialist i brugen af fantastiske rå og miljøvenlige materialer lige fra genbrugstræ- og glas til upcycled bildæk. Jernvase kr. 549,-. Tapasfad kr. 269,-. Krukke m/låg kr. 299,-. Lavastensfad kr. 499,-. Terracottakrukke kr. 495,-.

 

7. Bakker! Bakker til krydderier, bakker til parfumer, bakker til servering, bakker til nips og bakker til lys. Uanset hvilket rum vi befinder os i, så bruger vi bakker til opbevaring, samling og fremvisning af utroligt mange ting og det er ganske forståeligt. Det giver et overskueligt og ordnet indtryk og med de mange smukke bakker der findes, er det næsten bare dumt ikke at kaste sig over trenden. Se vores udvalg her.

 

 

Foto credit:
Billede 1: wasps living
Billede 2: Instagram @linda87a
Billede 3: Broste Copenhagen
Billede 4: Nur Design

...
Læs hele indlægget

10 tips til at få det bedste ud af studieboligen 12/08/2016

Selvom det er småt, skal det stadig være godt! Det kan være en udfordring at indrette en lille bolig, så det både ser lækkert ud og man samtidig får udnyttet pladsen bedst muligt. Vi har her samlet vores 10 bedste tips til indretning af studieboligen:

 

1.
Grønne planter er altid en god idé uanset boligstørrelse – det skaber liv og et godt indeklima. Kniber det med gulv- og bordpladsen, så hæng dine planter op på væggen med en fed vægkrukke fra VertiPlants. Priser fra kr. 279,-. Find dem her.

 

2. Kombinér lyd og lys i ét lækkert design og spar dermed både penge og plads. Den superfede højtaler med lys fra Kreafunk fylder meget lidt men har stor lyd og fungerer samtidig som lampe. Pris: kr. 899,-. Find den her.

 

3. Lange læseaftener på sofaen kræver, udover en stor kande kaffe, en lækker plaid og her er denne fra Ib Laursen i 100% bomuld et supergodt bud til kun kr. 125,-. Find den her.

 

4. Jo lysere indretning, des større virker boligen, så prøv at ramme dine plakater ind med smukke rammer i hvidt eller lyst træ. Rammer fra CPH Studio fra kr. 199,-. Find dem her.

 

5. Selv en smule rod kan få en, i forvejen lille, bolig til at virke endnu mindre, så brug en smuk kurv til at samle alt dét, der ligger og flyder. Bloomingville har lavet nogle skønne kurve i søgræs – fed og praktisk opbevaringsløsning. Priser fra kr. 189,-. Find dem her.

 

6. Den fede magasinholder fra By Wirth er et supersmart alternativ, hvis gulvpladsen ikke tillader en klassisk magasinholder. Pris: kr. 385,-. Find den her.

 

7. At kombinere flere funktioner i ét produkt er altid en god idé hvis pladsen er sparsom. Fine krukker med låg er et kæmpe hit, da de både kan fungere som pyntegenstand samt til at opbevare småting som smykker, kontorartikler, opladere, medicin og hvad man ellers aldrig rigtigt har en ordentlig plads til. Trækrukke fra Kristina Dam til kr. 450,-. Glaskrukke fra AYTM til kr. 370,-. Fajancekrukke fra House Doctor til kr. 85,-. Porcelænskrukke fra Ferm Living til kr. 200,-.

 

8. Et stort reolsystem kan godt virke voldsomt i en lille bolig – skab i stedet et åbent og luftigt space med enkle og stilrene hylder. Disse hyldeknægte fra House Doctor er superenkle og fede. Priser fra kr. 70,-. Find dem her.

 

9. Less is more – en stor loft- eller gulvlampe kan hurtigt snuppe fokus i en lille bolig, så prøv i stedet med minimalistiske pendellamper eller dekorative fatninger som fx denne fine fatning fra Lyngby. Pris: kr. 349,-. Find den her.

 

10. Transparente items skaber en illusion af plads og vidde, så gå efter skåle, vaser mm. i glas. Her kan man også sagtens tilføre lidt farve uden at det virker overdøvende. Globe-vase fra AYTM til kr. 395,-. Brun vase fra Muubs til kr. 420,-. Glasflaske med låg fra House Doctor til kr. 220,-. Glasevase fra Lyngby til kr. 595,-. Brevvægt fra Nynne Rosenvinge til kr. 325,-.

 

 

 

 

 

Foto 4: Trine Holbæk Designs
Foto 5: Skrinetmitt

...
Læs hele indlægget
 • Ib Laursen
 • monograph
 • Garden glory
 • alfabetdyr
 • lilipinso
 • konnerupogco
 • hagelens
 • chicura
 • yai yai
 • Dansk møbelkunst
 • brigbys
 • gestalten
 • skandinavisk
 • kilner
 • studio circus
 • stoff
 • cooee design
 • kg design
 • luckyboysunday
 • aytm
 • kinfolk
 • Broste copenhagen
 • Lyngby porcelæn
 • meraki
 • felius design
 • by wirth
 • Madam Stoltz
 • Planteplaneter
 • Base212
 • ooh-noo
 • cph studio
 • ferm living
 • raumgestalt
 • black cat
 • plint
 • muubs
 • bomedo
 • bloomingville
 • novoform
 • Izabel Camille
 • Nordal
 • Treats
 • House Doctor
 • Nicholas Vahé
 • SACKit
 • bloomingville mini
 • Sofie Børsting
 • Hagedornhagen
 • Tail handmade
 • Nynne Rosenvinge
 • DAY home
 • a little lovely company
 • Trine Holbæk Designs
 • The Organic Sheep
 • Kristina Dam Studio
 • Koustrup & co.