Produktet blev tilføjet til kurven

Blog

Kender du det? 03/01/2022

Juleferien, julen og nytåret 2021 er slut og julepynten er pakket væk. Hvor meget vi end elsker julen og julepynten og den hygge og glæde den skaber, så er det nu også dejligt at få den af vejen, så hjemmet bliver sig selv igen. Det bliver lidt nemmere at gøre rent og det er som om hverdagen hilses velkommen.

Men kender du ikke det, at flere uger inde i januar dukker der stadig spor af julen op hist og pist? Det er ret irriterende, især fordi, at kasserne med julepynt er pakket på loftet, i kælderen eller hvor de nu gemmes af vejen, til det skal frem og shine igen til næste jul. Man kan går rundt i huset gang på gang og tjekke for pynt og alligevel overse noget.

Men du kan bruge et lille trick, så du er sikker på, at ALT julepynt findes, inden kasserne gemmes af vejen. Lav en konkurrence i familien, hvor der gives en præmie til den, der kan finde noget julepynt, der ikke er pakket. Det er motiverende og samtidig en sjov leg for hele familien, hvor selv de helt små kan være med.

God julepynts-jagt og godt nytår!

...
Læs hele indlægget

Lidt forskelligt til de mindste 07/07/2021

Hos Wasps Living har vi også et stort udvalg af legetøj, service og dekoration til de mindste 🙂

 

Her får du et lille glimt af hvad der gemmer sig under vores børneværelset kategori. For at se det fulde udvalg kan du klikke her 🙂

+
+
+
+
+
+
+
+
+

 

1. Alfabetklodser fra Ooh Noo

De yndige og populære Ooh Noo – Alfabetklodser – Sort skrift er blevet et sikkert hit blandt de mindste (og deres forældre). De fine klodser er lavet af solid, ubehandlet træ og kommer i en skøn og praktisk hørpose. Klodserne har alle bogstaver i det internationale alfabet samt tallene 0-9.

 

2. I’m Hot krus fra Calm Design

I´m hot er koppen du giver i gave, eller sætter på bordet, når  der skal smil på læben. Den er super lækker at holde om, og pynter med sin enkelhed på et hvert bord. Koppen er praktisk at ha´ i skabet eller på hylden, da den ikke har hank, der fylder og sagtens kan stables.

 

3. Madkasse fra Bloomingville Mini

Madkassen i lys lilla er en både sød og praktisk madkasse. Denne variant vil nok mest tiltale pigerne, da farven er lys lilla og hvid med sødt print af en rar bjørn. Madkassen leveres med bestik og kan vaskes op i opvaskemaskinen og er fødevaregodkendt. Madkassen findes også i en mintgrøn udgave.

 

4. Uro fra Bloomingville

Denne søde uro er perfekt til det lille barn, der kan ligge og kigge på den ved sengetid eller imens der pusles. Uroen er i fine farver med søde svampe og stjerner. Perfekt barselsgave. Lavet i træ.

 

5. Bomulds flag-guirlande fra Bloomingvile Mini

Denne guirlande gør det nemt at skabe en festlig stemning på børneværelset eller til fødselsdagsfesten. Guirlanden er 3 meter lang og flagene er i forskellige farver, der gør at den farvemæssigt passer næsten alle steder. . Den lange ranke hænges blot op på væggen og wupti, så er stemningen sat.

 

6. Legetøjsbil fra Bloomingville MIni

Denne fine legetøjsbil med kanin, er den sødeste lille gave, som helt sikkert vil skabe glæde og mange timers fantasifuld leg. Den fine bil har en sød eventyrlysten kanin som chauffør. Bilen er lavet af krydsfiner og er perfekt legetøj til de små samtidig med at de pynter på børneværelset. Egnet til børn fra 1 år.

 

7. Legetøjskager fra Bloomingville Mini

Disse supersøde legetøjskager er et fint lille sortiment af lækre kager, bestående af 8 dele. Udover en fin lille serveringsbakke, består sættet af 7 forskellige kager. Med dette skønne sæt er der lagt op til timevis af underholdning. De små kan fx lege fine damer der drikker te sammen eller invitere gæster til te og kage.

 

8. Nusseklud fra Bloomingville Mini

Nusseklud som Prinsesse-kanin eller Superhero er de sødeste og mest bløde plys nusseklude. De passer perfekt i vuggen eller barnevognen og vil blive favoritten i samlingen af plysdyr. De er simpelthen de blødeste plyskaniner man kan forestille sig, og de vil vække glæde hos alle små børn. Og så gør det jo heller ikke noget, at de pynter på børneværelset.

...
Læs hele indlægget

Direkte fra New York til dig! 18/05/2021

Der er bare dage, der ser sjovere en andre dage, og i dag er en af de dage, der er sjovest ❤️ Vi kan nemlig afsløre, at vi har fået nogle overlækre håndstøbte og økologiske soya-lys på shoppen. De kommer direkte fra New York, hvor Andrej Urem støber de helt igennem fantastiske lys. Lysene er enestående smukke at se på som figurer, men vent til du ser dem med lys i – så er de magiske🙏
Og fornøjelsen varer længe, for lysene kan brænde op til 70 timer. De er lavet af økologisk soya-voks, som er blandet med bi-voks for at opnå bedst mulige brænding. Vægen er bly-fri bomuld, der minimerer sort og sodet røg. Det er svært ikke at være begejstret!

...
Læs hele indlægget

Har du husket Mors Dag? 04/05/2021

På søndag er det Mors Dag og det er jo lige om lidt 🙂 Men tag det roligt, du kan stadig nå at finde en lækker gave til hende. Vi har udvalgt nogle af vores favoritter, som vi er ret sikre på, at din mor vil elske❤️

 

+
+
+
+
+
+
+
+

 

 

1. Chunky puder fra Calm Design

Pynt sofaen, sengen eller hyggehjørnet med de lækre Chunky puder i lækre farver. Puderne er ikke kun til pynt, de kan nemlig også bruges. Se udvalget af forskellige farver Calm Design chunky puder 

 

 

2. Yoga træningsbælte fra Nordal

Skal kroppes holdes sund og fleksibel? Så er yoga en rigtig god aktivitet. En del yogaøvelser kan klares uden udstyr. Der er dog øvelser hvor et træningsbælte kan være en god hjælp. Der vil dette yoga-bælte, som er lavet i 100% bomuld og har en længde på 200 cm, være perfekt til formålet.Træningsbæltet kan både bruges af nybegyndere og erfarne brugere. Se træningsbæltet og vores udvalg af yoga-udstyr fra Nordal

 

 

3.  Lækker Meraki Silky Mist balsam

Skal håret forkæles med en lækker ECO-Certificeret balsam uden parabener og farvestoffer, som vil efterlade håret ekstra blødt og gør det nemt at rede ud. Ja så vil vi anbefale at prøve Merakis Silky Mist balsam 

 

 

4. Meraki makeup-fjerner servietter

Merakis makeup-fjerner servietter fjerner blidt og effektivt alle former for makeup og er egnede til alle hudtyper. Perfekt til toilettasken eller på badeværelseshylden.

 

 

5. Duftlys og diffuser fra SKANDINAVISK

En sikker klassiker til Mors Dag er noget velduftende, som f.eks de skønne lys og diffusers fra SKANDINAVISK. Se det store udvalg i duftlys og diffusers i forskellige varianter som f.eks LYKKE, RO, ROSENHAVE og HYGGE fra SKANDINAVISK

 

 

...
Læs hele indlægget

En grønnere forsendelse 24/02/2021

Måske undrer du dig af og til, når du modtager en pakke fra Wasps Living – pakken ser måske lidt brugt ud, har en mærkelig farve eller en underlig størrelse – men det er der en rigtig god grund til.

Vi genbruger nemlig forsendelseskasser!

Genbrug er nok ikke det første man tænker på, når man bestiller nogle lækre nye produkter på en webshop.  Men ikke desto mindre er det præcis det, vi tænker på. Vi synes det er spild af ressourcer, at en papkasse kun bliver brugt én gang. Der er brugt en masse energi på at lave papkassen, og den kan sagtens transportere en lækker vase, en plaid eller noget andet fra os til dig, selvom den har været brugt før.

Ved at genbruge forsendelseskasser kan vi gøre en forskel for miljøet, uden at det går ud over de lækre ting vi med glæde sender herfra hver dag.

 

Så næste gang du modtager nogle lækre ting fra webshoppen i en brugt kasse, kan du blot trække på smilebåndet, og vide at du er med til at passe på miljøet. Du kan selvfølgelig give kassen et længere liv ved at sende den videre ud i verden og få næste modtager til at smile også.

 

...
Læs hele indlægget

5 lækre bud på adventsgaver til interiør-entusiasten 26/10/2020

Julen har mange glæder, og forkælelse er i højsædet. En af de allerstørste glæder er at forkæle nogen, du holder af. Det kan fx være i form af julegaver og adventsgaver.

 

Advent er forberedelse og ventetid til julen, og her skaber det stor glæde at blive forkælet med skønne adventsgaver. Måske køber du allerede adventsgaver til nogen, du har kær – eller også er det tiden at starte på adventsgaver anno 2020.

 

+
+
+
+
+

 

Det er ikke altid lige nemt at finde på, hvad man skal give i gave. Så derfor har vi samlet lidt gaveideer i forskellige prisklasser, som du kan give til hende eller ham, der elsker interiør, boligindretning og selvforkælelse.

 

Her får du 5 lækre bud på adventsgaver i forskellige prisklasser:

 

1. Adventsgave under 100 kr. – tote bag fra Madam Stoltz

Tote-bag

Muleposer, net, shoppingbag, tote bag, stofposer, stofnet – kært barn har mange navne. Stofnet er blevet en vigtig del af mange kvinders hverdag, og mange har forskellige typer og farver af de smukke muleposer. Så kan de sammensætte stofnettet til dagens outfit, så det skaber en fin sammenhæng. Denne fine tote bag i bomuld fra Madam Stoltz til 85 kr. er et godt bud på et stofnet til efteråret.

 

Den har et fint og feminint mønster i de skønneste farver; en smuk blanding af støvet rosa, abrikos, lavendel og sort. Den er god at have med i tasken på shoppeturen (så du sparer på plastikposerne), god til madpakken, makeuptasken og vandflasken på jobbet, til de vigtigste ting til børnene eller noget helt fjerde.

 

Når den ikke er i brug, så pynter den fint på en knagerække eller bøjlestang. Den har en god, bred størrelse til forskel fra de fleste andre muleposer.

 

Madam Stoltz, tote bag, bomuld, 47 x 40 cm, 85 kr.

 

 

2. Adventsgave under 200 kr. – body wash fra Meraki

Meraki body wash

En vigtig selvforkælelse er et dejligt langt og varmt bad. Den økologisk certificerede body wash fra Meraki er en mild og effektiv body wash med en frisk duft af mynte. En blid og velduftende forkælelse til dig og din hud. Den indeholder økologisk aloe vera, ekstrakt fra blåbær og brændenælde – alle ingredienser der plejer og fugter huden.

 

Kroppen dufter frisk og ren efter brug af denne lækre body wash. Forkæl en du holder af – og måske også dig selv – når du alligevel bestiller.

 

Velegnet til alle hudtyper, og indeholder ikke parabener eller farvestoffer.

 

Meraki, body wash, Linen Dew, 500 ml, 125 kr.

 

 

 

 

 

 

3. Adventsgave under 300 kr. – duftlys fra SKANDINAVISK

SKANDINAVISK - duftlys - HYGGE

Levende lys skaber stemning og atmosfære i et rum. Tilsæt de skønneste duftnoter – og du har et duftlys, som er håndlavet af vegetablisk voks. Duftlyset fra SKANDINAVISK indfanger essensen af dansk hygge. Et ord som ikke har en direkte oversættelse, men som definerer dét at skabe intimitet, fællesskab og hygge i selv de mindste hverdagsøjeblikke.

 

Glasset er produceret af genanvendt glas med et FSC-certificeret låg af bøgetræ fra europæiske skove. Det smukke indfarvede glas kan desuden gå i opvaskemaskinen, så du kan få glæde af glasset længe efter, voksen er brændt ned.

 

Duftlyset leveres i flot gaveæske, som kan glæde en, du holder af.

 

Brændetid: op til 50 timer.

 

SKANDINAVISK, duftlys, HYGGE, 200 g, 279 kr.

 

 


4. Adventsgave under 400 kr. – lanterne med bambusflet fra Ib Laursen

Ib Laursen - lanterne med bambusflet og glasindsats

Lanterner kan bruges hele året rundt. Til efteråret kan du placere lanternen ved hoveddøren for ekstra hygge i de kolde måneder. Lanternen med bambusflet kan både bruges indenfor og udenfor. Dens naturlige look med bambus passer ind i de flestes moderne hjem og giver et strejf af varme i indretningen.

 

Den består af en glasindsats og er lavet af bambus. Den skaber hygge uanset, om der er et tændt lys i, eller den blot står uden levende lys. Du kan fx have en eller to stående i stuen, køkkenet, i udestuen, på terrassen eller ved hoveddøren. Uanset hvor den står er den med til at skabe god og hyggelig stemning. Placér den sammen med blomster og planter for at skabe din egen stil.

 

Lanternen leveres uden lys. Størrelse: H: 37 Ø: 35

 

Ib Laursen, lanterne med bambusflet og glasindsats, 365 kr.

 

 

 

5. Adventsgave under 500 kr. – Sculpt vase fra ferm LIVING

ferm LIVING sculpt vase

Vaser kan man aldrig få nok af. Og vasesamlingen er god, hvis den indeholder lidt af hver slags; store vaser, små vaser, runde vaser, høje vaser, lave vaser osv. Skulpturelle vaser er uundværlige, da de kan pifte ethvert spisebord eller stilleben op.

 

Et godt bud på en smuk og skulpturel en af slagsen er vasen Sculpt i grå fra ferm LIVING. Vasen har en mat yderside og en blank inderside. Den er perfekt til blomster og grene – og i et fint stilleben med andre vaser, lysestager, dekorationsfigurer eller noget helt fjerde.

 

Den er af porcelæn, og måler 10 cm i diameter og 25 cm i højden.

 

ferm LIVING, vase, Sculpt, Corset, grå, 399 kr.

 

...
Læs hele indlægget
12 skønne wellness-produkter

12 skønne wellness-produkter til dit badeværelse 11/09/2020

Vi har samlet 12 skønne bud på produkter, der giver dit badeværelse en følelse af velvære. I smukke nedtonede og douchede toner der passer ind på de fleste badeværelser.

 

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

 

Badeværelset er husets lille fristed. Et fristed hvor du gerne må gøre det lidt lækkert for dig selv. Det er nemt at opgradere stemningen og stilen på dit badeværelse, og det kan være alt lige fra små eller større investeringer. Det giver badeværelset en wellness-stemning, og giver dig lyst til at forkæle dig selv. Og hvad er mere vigtigt end at forkæle sig selv i en travl hverdag? Med et par enkelte items her og der kan du gøre dit badeværelse smukt, indbydende og velduftende.

 

 

 

1. Velduftende diffuser fra SKANDINAVISK

Duft kan gøre underværker for dit badeværelse. Stil den smukke diffuser ved siden af håndvasken, på en hylde eller måske ovenpå et vægskab – og nyd den friske brise af lækre, naturlige dufte. Udover den dejlige duft der fylder luften, så pynter glasset også og spreder hygge. Gå efter den duft, der tiltaler dig mest, hvad enten det er de blomstrende noter, te og mynteblade eller duften af nyklippet græs.

 

Fælles for alle dufte fra SKANDINAVISK er, at de er udvundet af naturlige ingredienser og kommer i certificerede emballager, der både passer på dig og miljøet. Diffuseren holder i op til 3 måneder, og derefter kan du købe refills.

 

Diffuser fra SKANDINAVISK – HYGGE, 200 ml, 395 kr.

 

 

 

 

 

2. Nærende håndsprit fra Meraki

Meraki - Håndsprit - 490 ml

Håndsprit er blevet en vigtig del af de flestes hverdag. Mange bruger sprit, når de fx er på job eller nede at handle ind. Hjemme i privaten er der også langt mere håndsprit tilgængeligt end tidligere. Så hvorfor ikke forkæle dine hænder med håndsprit, der både desinficerer og plejer på en og samme tid?

 

Håndsprit fra Meraki indeholder glycerin, der er med til at fugte dine hænder og gøre dem bløde. Du kan efterfølgende bruge en håndcreme for at sikre dig, at dine hænder forbliver fugtede, men det er ikke en nødvendighed med denne håndsprit fra Meraki. Udover at spritten plejer dine hænder, så er den også pæn at have stående enten i køkkenet eller på badeværelset. Så bevar de gode hygiejnevaner med denne lækre håndsprit.

 

Håndsprit fra Meraki, 490 ml, 129 kr.

 

 

 

 

 

 

3. Skånsom barberskraber fra Meraki

Meraki - Barberskraber - Unisex - 3 stk. barberhoveder

Barbering behøver ikke at være kedeligt. Du kan spice din barbering lidt op med denne lækre unisex barberskraber fra Meraki. Skraberen giver dig en tæt og glat barbering, og grebet er udformet, så det er behageligt at holde på.

 

Når du køber barberskraberen, så følger der 3 aftagelige barberhoveder med. Det forlænger levetiden på din skraber, som har et så fint design, at du ikke har lyst til at gennme den væk. Måske den kunne placeres i et fint glas eller på en hylde i din bruseniche, så den kan pynte imens, den ikke er i brug.

 

Barberskraber fra Meraki, unisex, 3 ekstra barberhoveder, 350 kr.

 

 

 

 

 

 

 

4. Lækker hammam klud fra Meraki

En fin klud er aldrig af vejen. Denne er i et fint, tidsløst design med hvid baggrund og sorte striber. Den er lavet i 100% bomuld og kan både bruges på badeværelset og i køkkenet. Prøv fx at placere kluden på et beton- eller keramikfad sammen med et duftlys og en håndsæbe, og se hvad et fint lille stilleben kan gøre for udtrykket på dit badeværelse.

 

Meraki er et univers af velvære og komfort, der indbyder dig til at værne om dine små øjeblikke i hverdagens travlhed.

 

Hammam klud fra Meraki, 3 stk., 125 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Blød hammam badekåbe fra Meraki

Den perfekte beklædning – for at fuldende wellness-følelsen efter et bad – er en badekåbe i et skønt materiale. Denne skønne badekåbe fra Meraki vil både din hud og dit badeværelse elske. Lad den hænge fremme sammen med dine badehåndklæder, så du kan nyde synet af din badekåbe selv, når den ikke er i brug.

 

Den er designet i de smukkeste og tidsløse striber, som aldrig går af mode. Badekåben er udstyret med et par praktiske lommer og et fint bindebånd i taljen.

 

Hammam badekåbe i S/M fra Meraki, 650 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Berigende håndcreme fra SKANDINAVISK

Fugt og nærende ingredienser er nøgleordene for denne velduftende håndcreme fra SKANDINAVISK, som findes i to dufte – Rosenhave og Ro. Den er indbegrebet af velvære for dine hænder og fyldt med økologiske ingredienser. Den tager både hensyn til dig og miljøet. Den er også en fryd for øjet at kigge på, og derfor sådan en håndcreme, som man kan have stående fremme. Enten som du selv eller måske også dine gæster kan bruge efter endt håndvask.

 

Tuben og plasthætten er produceret af genanvendeligt materiale, så der er tænkt over alt helt ned til mindste detalje. Vælg håndcremen i den duft, der tiltaler dig mest – og nyd de naturlige duftaromaer, når du smører dine hænder ind.

 

Håndcreme fra SKANDINAVISK – Rosenhave, 75 ml, 175 kr.

 

 

 

 

 

 

7. Smuk toiletbørste fra Bloomingville

Bloomingville - Toiletbørste - Grå -Keramik

En toiletbørste er ikke bare en toiletbørste. I hvert fald ikke denne fine keramikversion, som Bloomingville har designet. Gør toiletbørsten til en del af indretningen på dit badeværelse, og lad denne smukke version flytte ind, så den kan pryde hjørnet.

 

Den er i en smuk grå nuance, som vil passe ind på ethvert badeværelse, uanset hvilke farver der i forvejen findes derinde. Den har et moderne look og en smuk form – og er lavet af keramik og metal.

 

Toiletbørste fra Bloomingville, 110 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Biologisk nedbrydelig natursvamp fra Meraki

Meraki - Natursvamp - Mini - Brun

Gør badestunder til hyggestunder med denne økologiske natursvamp fra Meraki, når du bader dig selv eller måske dit barn. Svampen er 100 % naturlig og biologisk nedbrydelig og særdeles skønsom for dig og dit barns følsomme hud. Den kan bruges igen og igen, og når den har udtjent sig, kan du med god samvittighed smide den ud.

 

Du kan enten bruge natursvampen til sæbe eller olie alt efter, hvad du selv foretrækker. Efter brug skyller du den grundigt med vand, og så kan du opbevare den i den medfølgende stofpose. Heri kan svampen tørre og være klar til næste gang, du har lyst til at forkæle dig selv eller en, du holder af.

 

Natursvamp fra Meraki, 110 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Anvendelig betonbakke fra Meraki

meraki-betonbakke-small

Bakker kan man bare ikke få nok af. De kan bruges overalt i huset og i din indretning, og badeværelset er ingen undtagelse. De er gode til at skabe små, fine stilleben med, som øjet får lyst til at gå på opdagelse i. Denne fine betonbakke fra Meraki er fx perfekt på badeværelset til at samle din håndsæbe, dine smykker, et duftlys og en håndcreme. Det giver et fint udtryk, og samler dine favoritprodukter på badeværelset.

 

Betonbakken har et cool og råt udtryk og passer ind på de fleste typer af badeværelser. Den kan også med fordel bruges i køkkenet til opvaskemiddel, på spisebordet til lysestager eller til nøgler og andet vigtigt i entréen. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Utrolig anvendelig og tidsløs bakke til alverdens brug.

 

Betonbakke fra Meraki, small, 120 kr.

 

 

 

 

 

 

10. Skøn roomspray fra Meraki

Meraki - Roomspray - Rainforest - 100 ml.

Dufte er ikke kun til dig selv. Dufte kan sprede en dejlig og afslappende stemning på dit badeværelse. Denne roomspray fra Meraki dufter af frisk regnskov og giver et frisk pust. Du kan fx også bruge den i din stue eller i din entré for at byde dine gæster velkommen.

 

En roomspray skaber en stemning af frisk og ren atmosfære, og hvis du bruger den meget i forbindelse med, at du får gæster på besøg, vil de fremadrettet forbinde dig med denne duft. Og hvem kunne ikke tænke sig, at ens hus blev forbundet med den skønneste duft af frisk regnskov? Med denne flaske på 100 ml er der nok til mange sprøjt og opfriskninger af dit hjem, hvad enten det er på badeværelset, stuen, køkkenet eller i entréen.

 

Roomspray fra Meraki, rainforest, 100 ml, 140 kr.

 

 

 

 

 

11. Effektiv hælsten fra Meraki

Meraki - Hælsten - sort - 7 cm.

Velplejet hud er enhver kvindes drøm. Og velplejet hud er ikke kun forbeholdt dine ben, arme eller ansigt. En velplejet fod er også en vigtig del af dit velvære, og kan nogle gange blive forsømt til fordel for eksempelvis ansigtet eller benene. Denne hælsten fra Meraki er ren forkælelse til dine fødder. Den kan bruges efter bad eller fodbad og er perfekt til at fjerne hård hud – nænsomt og effektivt.

 

Når den ikke er i brug, kan den sorte pimpsten fx hænge på en knage, så den kan tørre og pynte indtil næste gang, dine fødder skal have en omgang forkælelse. Den har en fin og praktisk ruskindssnor til formålet. Efter endt brug kan du afslutte med en lækker fodcreme, og så er du klar til at gå på skyer.

 

Hælsten fra Meraki, 49 kr.

 

 

 

 

 

 

12. Beroligende duftlys fra SKANDINAVISK

Duftlys giver dig et velduftende hjem. Dufte kan virkelig skabe en stemning i rummet, og det uanset om det er på badeværelset, i køkkenet, i entréen eller i stuen. Duften opfrisker dit hjem og skaber en følelse af velvære. Duftlyset fra SKANDINAVISK findes i flere varianter, så vælg din favorit ud fra hvilke duftnoter, du mest er til. Hvis du fx er tiltrukket af duften af roser, så skal du vælge duftlyset ROSENHAVE fra SKANDINAVISK, og hvis du er mere til duften af sort te og kanel, så er duftlyset HYGGE lige noget for dig. Duft dig frem og find din favorit.

 

Når der ikke er mere voks tilbage i det smukke, gennemfarvede glas, så kan du bruge det til noget andet. Det kan gå i opvaskemaskinen, og så kan du måske bruge det til vatpinde, makeup, hårelastikker eller noget helt fjerde. Du kan selvfølgelig også bruge det til endnu et stearinlys med eller uden duft. Det er kun dig, der sætter grænserne for brugen af glasset i dets smukke design.

 

Duftlys fra SKANDINAVISK – RO, 200 g, 279 kr.

...
Læs hele indlægget
Miljøvenlig vask med fordele

Miljøvenlig vask med fordele 09/06/2019

Miljøvenlig vask med fordele

Miljøvenlig vask med fordele – Hvis du gerne vil bidrage til et bedre miljø og samtidig spare på vaskebudgettet, findes der en super nem løsning – Vaskenødder!!
Wash Nuts (vaskenødder) er det 100% naturlige alternativ til almindeligt vaskepulver. Helt korrekt er det skallen fra frugterne fra træet Sapindus Mukorossi – dyrket, samlet og håndsorteret til gavn for mennesker og vores fælles planet.
Ved kontakt med vand fra ca. 20 grader frigives Saponin, som er sæben i nødderne.
Ekstra fordele:
– Allergivenligt
– Kemikaliefrit
– duft-neutralt
– Biologisk nedbrydeligt
– Kan kasseres som almindeligt affald
– Kan komposteres
– Virker ved allerede 20 grader
– 250 gram er nok til 75-100 vaske
– ,75-1,00 kr. pr vask
Vaskeanvisning:
– Put 4-5  nøddeskaller i den medfølgende bomuldspose
– Put bomuldsposen i vaskemaskinen sammen med vasketøjet
– Vask som du plejer
– Nødderne hænges til tørre i posen, når du tømmer vaskemaskinen
– Nødderne kan bruges 5-7 gange – afhænger af hvor varmt vand, der vaskes med.
...
Læs hele indlægget

7 oktoberfavoritter der får dit hjem til at stråle! 11/10/2016

Vi har kigget på efterårets trends og tendenser og har fundet frem til 7 Must-haves, der gør efteråret lidt sjovere.

 

1. Coffee Table Books! De to skønne Kinfolk bøger, Home og Table, har banet vejen for de populære coffee table books og der er kun kommet flere til. Der er noget virkeligt lækkert over at bruge disse bøger i indretningen og hvis man gør sig selv den tjeneste rent faktisk at bladre i dem, vil man opdage at de er propfyldt med inspiration og flotte billeder, der kan gøre selv den mest hardcore bolignørd blød i knæene. The Kinfolk Table kr. 375,-. The Kinfolk Home kr. 375,-. Gestalten Modern Delights kr. 295,-. Gestalten Kitchen Kulture kr. 295,-.

 

2. Chunky plaider! De lækre vamsede chunky plaider fra Calm Design har virkelig vundet indpas på det seneste og med god grund. Plaiderne er håndlavede i 100% merinould, utroligt smukke og oser af kvalitet og nordisk stil. Find farven der passer bedst ind i dit hjem og vælg mellem flere forskellige størrelser. Priser fra kr. 1.400,-. Se udvalget her.

 

3. Nagelstager i messing! De smukke STOFF Nagelstager blev introduceret i messing tidligere på året og er på kort tid blevet en øjesten i designverdenen, og det forstår vi godt. Den smukke varme messing giver et flot og eksklusivt look og kan med sikkerhed tilføre dit hjem den helt rigtige efterårsstemning. Pris kr. 349,-. Shop dem her.

 

4. Blåt er hot! Den dybe havblå nuance er én af de helt store efterårsfarver og vi er vilde med den. Der er noget utroligt elegant, ja næsten nobelt, over den smukke nordiske farve og den står flot i kontrast med det minimalistiske og enkle tema der har præget scenen i længere tid. Krukke fra AYTM kr. 170,-. Diffuser fra SKANDINAVISK kr. 349,-. Krukke fra House Doctor kr. 55,-. Pude fra AYTM kr. 675,-. Vase fra Muubs kr. 195,-. Bakker fra Malling Living kr. 349,-.

 

5. Nordisk stel! Det smukke og unikke stel Nordic Sea fra Broste Copenhagen er perfekt til efterårsbordet. Farverne leder tankerne hen på havets dybe grønne og blå nuancer og udstråler både enkelthed og fine detaljer. Et absolut Must-have denne sæson. Se udvalget her.

 

6. Rå materialer! Oktober er måneden hvor naturen plejer at vise sig fra sin smukkeste side, men der er ingen grund til ikke at tage noget natur og råhed med ind i hjemmet og skabe en flot kontrast til det fine og elegante. Muubs er specialist i brugen af fantastiske rå og miljøvenlige materialer lige fra genbrugstræ- og glas til upcycled bildæk. Jernvase kr. 549,-. Tapasfad kr. 269,-. Krukke m/låg kr. 299,-. Lavastensfad kr. 499,-. Terracottakrukke kr. 495,-.

 

7. Bakker! Bakker til krydderier, bakker til parfumer, bakker til servering, bakker til nips og bakker til lys. Uanset hvilket rum vi befinder os i, så bruger vi bakker til opbevaring, samling og fremvisning af utroligt mange ting og det er ganske forståeligt. Det giver et overskueligt og ordnet indtryk og med de mange smukke bakker der findes, er det næsten bare dumt ikke at kaste sig over trenden. Se vores udvalg her.

 

 

Foto credit:
Billede 1: wasps living
Billede 2: Instagram @linda87a
Billede 3: Broste Copenhagen
Billede 4: Nur Design

...
Læs hele indlægget

10 tips til at få det bedste ud af studieboligen 12/08/2016

Selvom det er småt, skal det stadig være godt! Det kan være en udfordring at indrette en lille bolig, så det både ser lækkert ud og man samtidig får udnyttet pladsen bedst muligt. Vi har her samlet vores 10 bedste tips til indretning af studieboligen:

 

1.
Grønne planter er altid en god idé uanset boligstørrelse – det skaber liv og et godt indeklima. Kniber det med gulv- og bordpladsen, så hæng dine planter op på væggen med en fed vægkrukke fra VertiPlants. Priser fra kr. 279,-. Find dem her.

 

2. Kombinér lyd og lys i ét lækkert design og spar dermed både penge og plads. Den superfede højtaler med lys fra Kreafunk fylder meget lidt men har stor lyd og fungerer samtidig som lampe. Pris: kr. 899,-. Find den her.

 

3. Lange læseaftener på sofaen kræver, udover en stor kande kaffe, en lækker plaid og her er denne fra Ib Laursen i 100% bomuld et supergodt bud til kun kr. 125,-. Find den her.

 

4. Jo lysere indretning, des større virker boligen, så prøv at ramme dine plakater ind med smukke rammer i hvidt eller lyst træ. Rammer fra CPH Studio fra kr. 199,-. Find dem her.

 

5. Selv en smule rod kan få en, i forvejen lille, bolig til at virke endnu mindre, så brug en smuk kurv til at samle alt dét, der ligger og flyder. Bloomingville har lavet nogle skønne kurve i søgræs – fed og praktisk opbevaringsløsning. Priser fra kr. 189,-. Find dem her.

 

6. Den fede magasinholder fra By Wirth er et supersmart alternativ, hvis gulvpladsen ikke tillader en klassisk magasinholder. Pris: kr. 385,-. Find den her.

 

7. At kombinere flere funktioner i ét produkt er altid en god idé hvis pladsen er sparsom. Fine krukker med låg er et kæmpe hit, da de både kan fungere som pyntegenstand samt til at opbevare småting som smykker, kontorartikler, opladere, medicin og hvad man ellers aldrig rigtigt har en ordentlig plads til. Trækrukke fra Kristina Dam til kr. 450,-. Glaskrukke fra AYTM til kr. 370,-. Fajancekrukke fra House Doctor til kr. 85,-. Porcelænskrukke fra Ferm Living til kr. 200,-.

 

8. Et stort reolsystem kan godt virke voldsomt i en lille bolig – skab i stedet et åbent og luftigt space med enkle og stilrene hylder. Disse hyldeknægte fra House Doctor er superenkle og fede. Priser fra kr. 70,-. Find dem her.

 

9. Less is more – en stor loft- eller gulvlampe kan hurtigt snuppe fokus i en lille bolig, så prøv i stedet med minimalistiske pendellamper eller dekorative fatninger som fx denne fine fatning fra Lyngby. Pris: kr. 349,-. Find den her.

 

10. Transparente items skaber en illusion af plads og vidde, så gå efter skåle, vaser mm. i glas. Her kan man også sagtens tilføre lidt farve uden at det virker overdøvende. Globe-vase fra AYTM til kr. 395,-. Brun vase fra Muubs til kr. 420,-. Glasflaske med låg fra House Doctor til kr. 220,-. Glasevase fra Lyngby til kr. 595,-. Brevvægt fra Nynne Rosenvinge til kr. 325,-.

 

 

 

 

 

Foto 4: Trine Holbæk Designs
Foto 5: Skrinetmitt

...
Læs hele indlægget

Hjemmelavede kaffeispinde med Nicolas Vahé 07/07/2016

Vi elsker is! Og vi elsker kaffe!

Derfor er vi fuldstændig forelskede i kombinationen af de to skønne koncepter. Især i løbet af sommeren, er iskaffe-ispinde et kæmpe hit – de er kolde, søde, forfriskende og superlækre.

Prøv dem som afslutningen på en hyggelig grillaften, som dessert til en vennekomsammen eller bare som en tiltrængt treat på en lun sommerdag.

 

Dét skal du bruge:

Nicolas Vahé Ice-making set.

 

Den hvide spids:

1/2 dl piskefløde, 1/2 dl mælk (mini), 4 tsk Nicolas Vahé vanillesirup. Pisk alle ingredienserne let sammen til en cremet masse (det stivner ikke pga. mælken). Fordel massen i Nicolas Vahé isformene og stil i fryseren i ca. 30 min.

 

Kaffeblandingen:

1 1/2 dl. piskefløde, 1 1/2 dl mælk (mini), 1 1/2 dl stærk kaffe, 1/2 dl Nicolas Vahé vanillesirup. Pisk alle ingredienser let sammen til en creme masse (det stivner stadig ikke). Hæld kaffeblandingen i formene ovenpå den hvide del og stil i fryseren i minimum 4 timer.

 

Når du skal have ispindene ud af formene, er det en god idé, at lade varmt vand løbe let hen over formene for at løsne dem, så de er nemmere at trække ud.

Forholdet mellem kaffe, fløde, mælk og sirup kan sagtens varieres alt efter hvor søde, stærke og cremede man ønsker ispindene.

 

Rigtig god fornøjelse og velbekomme!

...
Læs hele indlægget

Forårsfavoritter 08/03/2016

Foråret er over os og det plejer gerne at være på denne tid af året, vi trænger til lidt forandring i hjemmet. Vi sukker måske efter nye, lysere farver, friske blomster eller planter der én gang for alle, kan lægge den lange mørke vinter bag os. Vi har ladet os inspirere at de beskedne pasteltoner, der begynder at titte frem i den fine forårsnatur og har her samlet vores forårsfavoritter til hjemmet.

 

1. Den supersmukke uro fra Planteplaneter vil med garanti puste nyt liv i dit hjem. Kombinationen af messing og fin lysegrøn marmor giver et delikat farvestrøg til de kedelige hjørner. Den skønne dynamiske skulptur kan købes til 375,- (str. small).

 

2. Nynne Rosenvinge er mester i pasteller og farver i sine designs, og denne fine brevpresser er absolut ingen undtagelse. De bløde gyldne og rosa toner skaber tilsammen et smukt, lyst og feminint udtryk som med sikkerhed vil lukke mere forår ind i din stue. Pris 325,-.

 

3. Den nemmeste måde at give dit hjem nyt liv, er ved at skifte ud på væggene. Et nyt fint print kan gøre underværker og dette forår er vi forelskede i Flora02 fra Trine Holbæk Designs, hvis rolige akvarelstrøg oser af natur og lækkerhed. Pris 379,- (A3).

 

4. Selvom foråret gør sit indtog og dagen bliver lunere, så er vores hænder stadig udsatte efter en lang tør vinter, og trænger fortsat til lidt ekstra pleje. Den superlækre håndcreme fra Meraki kommer selvfølgelig stadig med i tasken. Pris 129,-.

 

5. Forår er selvfølgelig lig med påske og hjemme hos os pynter vi op med de fantastiske ophæng fra Felius Design. De er så fine og stilrene at vi har lyst til at lade dem hænge hele året, og så er det jo heldigt at de findes til mange forskellige anledninger. Pris for sæt med 2 stk. 140,-.

 

6. Vi faldt pladask for House Doctors nye stempelkande i den bløde pudderfarve og den vil med sikkerhed friske op på både morgenbordet og på køkkenhylden. Den fine delikate farve står flot i kontrast med de ellers lidt rå og mørke køkkennuacner. Pris 365,-.

 

7. Foråret bliver kun bedre af at det begynder at være sæson for mange smukke afskårne blomster og grene. Vores kirsebærgrene skal i år stå i denne vildt flotte og massive glasvase fra Muubs. Vasen, som er lavet af genbrugsglas (we like), har et råt, ujævnt look og fungerer både som gulvvase og på reolen. Pris 420,-.

 

8. Vi er helt vilde med denne überseje plantestander fra Ferm Living, som på elegant vis kombinerer plante og møbel i ét smukt produkt. Hiv naturen ind i din stue og skab lidt forårsstemning. Pris 240,-.

 

9. Vi er typerne der ikke kan vente med at rykke ud på terrassen, efter den første spæde forårssol har tittet frem. Der går dog lige et par måneder før temperaturen helt er til det, så i mellemtiden pakker vi os i de lækre lammeskind fra The Organic Sheep. Pris 690,-.

...
Læs hele indlægget

9 sikre bolighits til under 300 kr. 17/02/2016

Nogle gange behøver det ikke at koste alverden at tilføre sin bolig lidt ny stil eller anderledes udtryk. Vi har her samlet et lille udvalg af sikre bolighits til under 300 kr.

 

1. Messingbølgen raser fortsat over os og med god grund. Den smukke metalfarve giver et varmt og eksklusivt touch til de fleste rum og kan mikses med mange forskellige stilarter. Grøn er især en nuance der komplimenterer messingfarven flot, så derfor er det oplagt med en messingfarvet urtepotteskjuler som denne fine sag fra Nordal til kr. 175,-.

 

2. Prints og plakater gør bare noget virkelig godt ved dine vægge! Du kan forandre et helt rums udtryk ved blot at skifte lidt ud i dine designs på væggene. Vi er især vilde med de bløde og drømmende designs fra Sofie Børsting og denne flotte plakat “Pathways” skal helt sikkert op at hænge hjemme ved os. A3 til kr. 199,-.

 

3. Farvet glas er supersmukt og bestemt noget der er værd at holde øje med. Hvis du har en enkel og minimalistisk stil derhjemme, kan farvet glas tilføre et anderledes men diskret udtryk. Vi har forelsket os i denne überflotte glasflaske i støvet grøn/grå fra House Doctor til kr. 220,-.

 

4. Man skal vist have sovet i timen, hvis man endnu ikke er faldet over de fine lightboxes fra A Little Lovely Company. Genial i alt sin enkelthed, tillader boxen at man kan sammensætte sine helt egne citater eller ordsprog og udskifte så tit man har lyst og så de passer til enhver lejlighed. En A4 box til kr. 295,-.

 

5. Vi er også ramt af Nicolas Vahé-feberen! Vi knuselsker de lækre og stilede gourmetprodukter og det vil ingen ende tage. Tænk sig, simple produkter som madolie og krydderier – noget man før i tiden ville gemme væk i et skab – nu raskt stilles frem til skue som faste interiør-items i køkkenet. Vi bøjer os i støvet for den kære hr. Vahé. Èn af vores absolutte favoritter er Extra Jomfru Olivenolien til kr. 125,-.

 

6. Kombinationen af to naturlige materialer som træ og læder er ofte en sikker vinder, og det er det i høj grad også i dette tilfælde med den gudeskønne køkkenrulleholder fra by Wirth. Det enkle men funktionelle design går simpelthen rent ind hos os – vi er solgt. Køkkenrulleholderen fås både i lys, mørk og sort træ til kr. 300,-.

 

7. Igen falder vi pladask for brugen af autentiske lækre råvarer, som her med de underskønne skærebrætter fra Raumgestalt. Det oser af tysk håndværk, topkvalitet og gedigen lækkerhed. Vi bruger dem til alle former for servering – tapas, oste, kager – og så pryder det smukke træ bare alle køkkener. Et lille skærebræt koster kr. 149,-.

 

8. Det er ingen hemmelighed at vi har en kærlighed til designs, der kombinerer forskellige materialer. Dette smukke ur fra Novoform er bestemt ingen undtagelse! Det massive grå marmor i kontrast til de fine, delikate kobbervisere giver et smukt minimalistisk udtryk med strejf af nordisk enkelthed. Det fine ur koster kr. 249,-.

 

9. Hvem havde nogensinde troet at biller og insekter i dén grad kunne ligestilles med kunst og design, som er tilfældet med de vanvittigt smukke designs fra Hagedornhagen? Vi er nærved mundlamme over graden af detaljer og brugen af farver, som de dygtige fotografer formår at frembringe på samtlige plakater. Den fine Guldsmed i A2 koster kr. 250,-.

...
Læs hele indlægget

Brug kunstprint eller plakater i din indretning 17/01/2016

Få naturen med ind i din indretning med fx kunstprint. Et kunstprint kan bidrage med kant, humor, personlighed og pynt til indretningen. Hvis pladsen er til det, kan man med fordel indrette med flere kunstprints side om side. Det kan eksempelvis være det samme designs i forskellige farver og størrelser, hvis man ønsker et harmonisk og stilrent udseende. Eller man kan kombinere designs og farver på kryds og tværs og opnå en personlig og kontrastfuld indretning med kant.
Ligegyldig hvordan man vælger at sammensætte kunstprints, vil de fremhæve og understøtte hinanden. Der er mange lækre at vælge imellem, fx Sofie Børsting, Trine Holbaek Designs, Koustrup & Co, Novoform, Hagedornhagen for blot at nævne nogen af dem vi elsker.

...
Læs hele indlægget

Seneste blogindlæg

Kender du det? 03/01/2022

Juleferien, julen og nytåret 2021 er slut og julepynten er pakket væk. Hvor meget vi end elsker julen og julepynten og den hygge og glæde den skaber, så er det nu også dejligt at få den af vejen, så hjemmet bliver sig selv igen. Det bliver lidt nemmere at gøre rent og det er som om hverdagen hilses velkommen.

Men kender du ikke det, at flere uger inde i januar dukker der stadig spor af julen op hist og pist? Det er ret irriterende, især fordi, at kasserne med julepynt er pakket på loftet, i kælderen eller hvor de nu gemmes af vejen, til det skal frem og shine igen til næste jul. Man kan går rundt i huset gang på gang og tjekke for pynt og alligevel overse noget.

Men du kan bruge et lille trick, så du er sikker på, at ALT julepynt findes, inden kasserne gemmes af vejen. Lav en konkurrence i familien, hvor der gives en præmie til den, der kan finde noget julepynt, der ikke er pakket. Det er motiverende og samtidig en sjov leg for hele familien, hvor selv de helt små kan være med.

God julepynts-jagt og godt nytår!

...
Læs hele blogindlægget

Lidt forskelligt til de mindste 07/07/2021

Hos Wasps Living har vi også et stort udvalg af legetøj, service og dekoration til de mindste 🙂

 

Her får du et lille glimt af hvad der gemmer sig under vores børneværelset kategori. For at se det fulde udvalg kan du klikke her 🙂

+
+
+
+
+
+
+
+
+

 

1. Alfabetklodser fra Ooh Noo

De yndige og populære Ooh Noo – Alfabetklodser – Sort skrift er blevet et sikkert hit blandt de mindste (og deres forældre). De fine klodser er lavet af solid, ubehandlet træ og kommer i en skøn og praktisk hørpose. Klodserne har alle bogstaver i det internationale alfabet samt tallene 0-9.

 

2. I’m Hot krus fra Calm Design

I´m hot er koppen du giver i gave, eller sætter på bordet, når  der skal smil på læben. Den er super lækker at holde om, og pynter med sin enkelhed på et hvert bord. Koppen er praktisk at ha´ i skabet eller på hylden, da den ikke har hank, der fylder og sagtens kan stables.

 

3. Madkasse fra Bloomingville Mini

Madkassen i lys lilla er en både sød og praktisk madkasse. Denne variant vil nok mest tiltale pigerne, da farven er lys lilla og hvid med sødt print af en rar bjørn. Madkassen leveres med bestik og kan vaskes op i opvaskemaskinen og er fødevaregodkendt. Madkassen findes også i en mintgrøn udgave.

 

4. Uro fra Bloomingville

Denne søde uro er perfekt til det lille barn, der kan ligge og kigge på den ved sengetid eller imens der pusles. Uroen er i fine farver med søde svampe og stjerner. Perfekt barselsgave. Lavet i træ.

 

5. Bomulds flag-guirlande fra Bloomingvile Mini

Denne guirlande gør det nemt at skabe en festlig stemning på børneværelset eller til fødselsdagsfesten. Guirlanden er 3 meter lang og flagene er i forskellige farver, der gør at den farvemæssigt passer næsten alle steder. . Den lange ranke hænges blot op på væggen og wupti, så er stemningen sat.

 

6. Legetøjsbil fra Bloomingville MIni

Denne fine legetøjsbil med kanin, er den sødeste lille gave, som helt sikkert vil skabe glæde og mange timers fantasifuld leg. Den fine bil har en sød eventyrlysten kanin som chauffør. Bilen er lavet af krydsfiner og er perfekt legetøj til de små samtidig med at de pynter på børneværelset. Egnet til børn fra 1 år.

 

7. Legetøjskager fra Bloomingville Mini

Disse supersøde legetøjskager er et fint lille sortiment af lækre kager, bestående af 8 dele. Udover en fin lille serveringsbakke, består sættet af 7 forskellige kager. Med dette skønne sæt er der lagt op til timevis af underholdning. De små kan fx lege fine damer der drikker te sammen eller invitere gæster til te og kage.

 

8. Nusseklud fra Bloomingville Mini

Nusseklud som Prinsesse-kanin eller Superhero er de sødeste og mest bløde plys nusseklude. De passer perfekt i vuggen eller barnevognen og vil blive favoritten i samlingen af plysdyr. De er simpelthen de blødeste plyskaniner man kan forestille sig, og de vil vække glæde hos alle små børn. Og så gør det jo heller ikke noget, at de pynter på børneværelset.

...
Læs hele blogindlægget
Product added successful