Produktet blev tilføjet til kurven

Forårsfavoritter

Foråret er over os og det plejer gerne at være på denne tid af året, vi trænger til lidt forandring i hjemmet. Vi sukker måske efter nye, lysere farver, friske blomster eller planter der én gang for alle, kan lægge den lange mørke vinter bag os. Vi har ladet os inspirere at de beskedne pasteltoner, der begynder at titte frem i den fine forårsnatur og har her samlet vores forårsfavoritter til hjemmet.

 

1. Den supersmukke uro fra Planteplaneter vil med garanti puste nyt liv i dit hjem. Kombinationen af messing og fin lysegrøn marmor giver et delikat farvestrøg til de kedelige hjørner. Den skønne dynamiske skulptur kan købes til 375,- (str. small).

 

2. Nynne Rosenvinge er mester i pasteller og farver i sine designs, og denne fine brevpresser er absolut ingen undtagelse. De bløde gyldne og rosa toner skaber tilsammen et smukt, lyst og feminint udtryk som med sikkerhed vil lukke mere forår ind i din stue. Pris 325,-.

 

3. Den nemmeste måde at give dit hjem nyt liv, er ved at skifte ud på væggene. Et nyt fint print kan gøre underværker og dette forår er vi forelskede i Flora02 fra Trine Holbæk Designs, hvis rolige akvarelstrøg oser af natur og lækkerhed. Pris 379,- (A3).

 

4. Selvom foråret gør sit indtog og dagen bliver lunere, så er vores hænder stadig udsatte efter en lang tør vinter, og trænger fortsat til lidt ekstra pleje. Den superlækre håndcreme fra Meraki kommer selvfølgelig stadig med i tasken. Pris 129,-.

 

5. Forår er selvfølgelig lig med påske og hjemme hos os pynter vi op med de fantastiske ophæng fra Felius Design. De er så fine og stilrene at vi har lyst til at lade dem hænge hele året, og så er det jo heldigt at de findes til mange forskellige anledninger. Pris for sæt med 2 stk. 140,-.

 

6. Vi faldt pladask for House Doctors nye stempelkande i den bløde pudderfarve og den vil med sikkerhed friske op på både morgenbordet og på køkkenhylden. Den fine delikate farve står flot i kontrast med de ellers lidt rå og mørke køkkennuacner. Pris 365,-.

 

7. Foråret bliver kun bedre af at det begynder at være sæson for mange smukke afskårne blomster og grene. Vores kirsebærgrene skal i år stå i denne vildt flotte og massive glasvase fra Muubs. Vasen, som er lavet af genbrugsglas (we like), har et råt, ujævnt look og fungerer både som gulvvase og på reolen. Pris 420,-.

 

8. Vi er helt vilde med denne überseje plantestander fra Ferm Living, som på elegant vis kombinerer plante og møbel i ét smukt produkt. Hiv naturen ind i din stue og skab lidt forårsstemning. Pris 240,-.

 

9. Vi er typerne der ikke kan vente med at rykke ud på terrassen, efter den første spæde forårssol har tittet frem. Der går dog lige et par måneder før temperaturen helt er til det, så i mellemtiden pakker vi os i de lækre lammeskind fra The Organic Sheep. Pris 690,-.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste indlæg

Miljøvenlig vask med fordele

Miljøvenlig vask med fordele 09/06/2019

Miljøvenlig vask med fordele

Miljøvenlig vask med fordele – Hvis du gerne vil bidrage til et bedre miljø og samtidig spare på vaskebudgettet, findes der en super nem løsning – Vaskenødder!!
Wash Nuts (vaskenødder) er det 100% naturlige alternativ til almindeligt vaskepulver. Helt korrekt er det skallen fra frugterne fra træet Sapindus Mukorossi – dyrket, samlet og håndsorteret til gavn for mennesker og vores fælles planet.
Ved kontakt med vand fra ca. 20 grader frigives Saponin, som er sæben i nødderne.
Ekstra fordele:
– Allergivenligt
– Kemikaliefrit
– duft-neutralt
– Biologisk nedbrydeligt
– Kan kasseres som almindeligt affald
– Kan komposteres
– Virker ved allerede 20 grader
– 250 gram er nok til 75-100 vaske
– ,75-1,00 kr. pr vask
Vaskeanvisning:
– Put 4-5  nøddeskaller i den medfølgende bomuldspose
– Put bomuldsposen i vaskemaskinen sammen med vasketøjet
– Vask som du plejer
– Nødderne hænges til tørre i posen, når du tømmer vaskemaskinen
– Nødderne kan bruges 5-7 gange – afhænger af hvor varmt vand, der vaskes med.
...
Læs hele indlægget

7 oktoberfavoritter der får dit hjem til at stråle! 11/10/2016

Vi har kigget på efterårets trends og tendenser og har fundet frem til 7 Must-haves, der gør efteråret lidt sjovere.

 

1. Coffee Table Books! De to skønne Kinfolk bøger, Home og Table, har banet vejen for de populære coffee table books og der er kun kommet flere til. Der er noget virkeligt lækkert over at bruge disse bøger i indretningen og hvis man gør sig selv den tjeneste rent faktisk at bladre i dem, vil man opdage at de er propfyldt med inspiration og flotte billeder, der kan gøre selv den mest hardcore bolignørd blød i knæene. The Kinfolk Table kr. 375,-. The Kinfolk Home kr. 375,-. Gestalten Modern Delights kr. 295,-. Gestalten Kitchen Kulture kr. 295,-.

 

2. Chunky plaider! De lækre vamsede chunky plaider fra Calm Design har virkelig vundet indpas på det seneste og med god grund. Plaiderne er håndlavede i 100% merinould, utroligt smukke og oser af kvalitet og nordisk stil. Find farven der passer bedst ind i dit hjem og vælg mellem flere forskellige størrelser. Priser fra kr. 1.400,-. Se udvalget her.

 

3. Nagelstager i messing! De smukke STOFF Nagelstager blev introduceret i messing tidligere på året og er på kort tid blevet en øjesten i designverdenen, og det forstår vi godt. Den smukke varme messing giver et flot og eksklusivt look og kan med sikkerhed tilføre dit hjem den helt rigtige efterårsstemning. Pris kr. 349,-. Shop dem her.

 

4. Blåt er hot! Den dybe havblå nuance er én af de helt store efterårsfarver og vi er vilde med den. Der er noget utroligt elegant, ja næsten nobelt, over den smukke nordiske farve og den står flot i kontrast med det minimalistiske og enkle tema der har præget scenen i længere tid. Krukke fra AYTM kr. 170,-. Diffuser fra SKANDINAVISK kr. 349,-. Krukke fra House Doctor kr. 55,-. Pude fra AYTM kr. 675,-. Vase fra Muubs kr. 195,-. Bakker fra Malling Living kr. 349,-.

 

5. Nordisk stel! Det smukke og unikke stel Nordic Sea fra Broste Copenhagen er perfekt til efterårsbordet. Farverne leder tankerne hen på havets dybe grønne og blå nuancer og udstråler både enkelthed og fine detaljer. Et absolut Must-have denne sæson. Se udvalget her.

 

6. Rå materialer! Oktober er måneden hvor naturen plejer at vise sig fra sin smukkeste side, men der er ingen grund til ikke at tage noget natur og råhed med ind i hjemmet og skabe en flot kontrast til det fine og elegante. Muubs er specialist i brugen af fantastiske rå og miljøvenlige materialer lige fra genbrugstræ- og glas til upcycled bildæk. Jernvase kr. 549,-. Tapasfad kr. 269,-. Krukke m/låg kr. 299,-. Lavastensfad kr. 499,-. Terracottakrukke kr. 495,-.

 

7. Bakker! Bakker til krydderier, bakker til parfumer, bakker til servering, bakker til nips og bakker til lys. Uanset hvilket rum vi befinder os i, så bruger vi bakker til opbevaring, samling og fremvisning af utroligt mange ting og det er ganske forståeligt. Det giver et overskueligt og ordnet indtryk og med de mange smukke bakker der findes, er det næsten bare dumt ikke at kaste sig over trenden. Se vores udvalg her.

 

 

Foto credit:
Billede 1: wasps living
Billede 2: Instagram @linda87a
Billede 3: Broste Copenhagen
Billede 4: Nur Design

...
Læs hele indlægget