Produktet blev tilføjet til kurven

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1 til 3 hverdage. Leveringstiden kan så afhænge af de forskellige forsendelsesmuligheder. Alle varer sendes med GLS, Post Danmark eller med DAO. Alle varer leveres så længe lager haves.

*I spidsbelastede perioder, som fx Black Friday, jul m.m., kan det af og til ske, at din pakke ikke leveres i den ønskede pakkeshop p.g.a. for mange pakker på udleveringsstedet.

waspsliving.dk tager forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.


Returret (fortrydelsesret)

Skulle du mod forventning fortryde købet, kan enhver vare returneres inden for 14 dage fra den dato du har modtaget varen.  Hvis du fortryder dit køb, skal du returnere varen i væsentlig samme stand som du modtog den. Dette betyder, at varen skal være ubrugt og med alle originale mærker påsat.  Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Du skal selv betale returfragten for varer, der returneres eller ombyttes. Såfremt du ønsker penge tilbage for en eller flere varer, sender du blot varen/varerne retur sammen med kopi af din faktura eller ordrebekræftelse. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så forsendelsen kan spores. Købssummen refunderes til din konto inden for ca. 7 dage.

 

Pre-order

Når en vare bestilles som pre-order, bliver beløbet reserveret på din konto. Pengene trækkes selvfølgelig først når ordren afsendes. Bestiller du andre vare sammen med en pre-order, vil disse vare først afsendes når din pre-order afsendes. Skulle der opstå leveringsproblemer med en pre-order-vare, giver vi hurtigst muligt besked via e-mail.

 

Reklamation

waspsliving.dk kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition sender du blot varen/varerne retur sammen med kopi af din følgeseddel, faktura eller ordrebekræftelse.

Vi sender en ny intakt vare eller refunderer købssummen til din konto inden for ca. 7 dage. Når du handler på waspsliving.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance hurtigst muligt. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk: vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til pakkeshops!

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så forsendelsen kan spores.


Persondata ved køb

I forbindelse med at du foretager indkøb på vores webshop, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mail-adresse. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. I forbindelse med at du handler på vores webshop, accepterer du, at vi giver dig mulighed for at slå disse persondata op via din e-mail adresse eller telefonnummer. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mail adresse eller telefonnummer. Ønsker du at slette disse persondata bedes du kontakte kundeservice, der kan fjerne dine persondata. Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik (“behandling af dine data”), når du benytter denne webshop, herunder vores brug af cookies.

 

Returadressen er:

Wasps Living
Pakhusgården 28
5000 Odense C


Andet

Al handel på denne webshop foregår på dansk. Du skal være fyldt 18 år for at handle på waspsliving.dk

– er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved kontakte vores kundeservice på info@waspsliving.dk eller tlf. (+45) 31 267 267. Vi beder dig have dit ordrenummer ved hånden.

 

Seneste indlæg

En grønnere forsendelse 24/02/2021

Måske undrer du dig af og til, når du modtager en pakke fra Wasps Living – pakken ser måske lidt brugt ud, har en mærkelig farve eller en underlig størrelse – men det er der en rigtig god grund til.

Vi genbruger nemlig forsendelseskasser!

Genbrug er nok ikke det første man tænker på, når man bestiller nogle lækre nye produkter på en webshop.  Men ikke desto mindre er det præcis det, vi tænker på. Vi synes det er spild af ressourcer, at en papkasse kun bliver brugt én gang. Der er brugt en masse energi på at lave papkassen, og den kan sagtens transportere en lækker vase, en plaid eller noget andet fra os til dig, selvom den har været brugt før.

Ved at genbruge forsendelseskasser kan vi gøre en forskel for miljøet, uden at det går ud over de lækre ting vi med glæde sender herfra hver dag.

 

Så næste gang du modtager nogle lækre ting fra webshoppen i en brugt kasse, kan du blot trække på smilebåndet, og vide at du er med til at passe på miljøet. Du kan selvfølgelig give kassen et længere liv ved at sende den videre ud i verden og få næste modtager til at smile også.

 

...
Læs hele indlægget

5 lækre bud på adventsgaver til interiør-entusiasten 26/10/2020

Julen har mange glæder, og forkælelse er i højsædet. En af de allerstørste glæder er at forkæle nogen, du holder af. Det kan fx være i form af julegaver og adventsgaver.

 

Advent er forberedelse og ventetid til julen, og her skaber det stor glæde at blive forkælet med skønne adventsgaver. Måske køber du allerede adventsgaver til nogen, du har kær – eller også er det tiden at starte på adventsgaver anno 2020.

 

+
+
+
+
+

 

Det er ikke altid lige nemt at finde på, hvad man skal give i gave. Så derfor har vi samlet lidt gaveideer i forskellige prisklasser, som du kan give til hende eller ham, der elsker interiør, boligindretning og selvforkælelse.

 

Her får du 5 lækre bud på adventsgaver i forskellige prisklasser:

 

1. Adventsgave under 100 kr. – tote bag fra Madam Stoltz

Tote-bag

Muleposer, net, shoppingbag, tote bag, stofposer, stofnet – kært barn har mange navne. Stofnet er blevet en vigtig del af mange kvinders hverdag, og mange har forskellige typer og farver af de smukke muleposer. Så kan de sammensætte stofnettet til dagens outfit, så det skaber en fin sammenhæng. Denne fine tote bag i bomuld fra Madam Stoltz til 85 kr. er et godt bud på et stofnet til efteråret.

 

Den har et fint og feminint mønster i de skønneste farver; en smuk blanding af støvet rosa, abrikos, lavendel og sort. Den er god at have med i tasken på shoppeturen (så du sparer på plastikposerne), god til madpakken, makeuptasken og vandflasken på jobbet, til de vigtigste ting til børnene eller noget helt fjerde.

 

Når den ikke er i brug, så pynter den fint på en knagerække eller bøjlestang. Den har en god, bred størrelse til forskel fra de fleste andre muleposer.

 

Madam Stoltz, tote bag, bomuld, 47 x 40 cm, 85 kr.

 

 

2. Adventsgave under 200 kr. – body wash fra Meraki

Meraki body wash

En vigtig selvforkælelse er et dejligt langt og varmt bad. Den økologisk certificerede body wash fra Meraki er en mild og effektiv body wash med en frisk duft af mynte. En blid og velduftende forkælelse til dig og din hud. Den indeholder økologisk aloe vera, ekstrakt fra blåbær og brændenælde – alle ingredienser der plejer og fugter huden.

 

Kroppen dufter frisk og ren efter brug af denne lækre body wash. Forkæl en du holder af – og måske også dig selv – når du alligevel bestiller.

 

Velegnet til alle hudtyper, og indeholder ikke parabener eller farvestoffer.

 

Meraki, body wash, Linen Dew, 500 ml, 125 kr.

 

 

 

 

 

 

3. Adventsgave under 300 kr. – duftlys fra SKANDINAVISK

SKANDINAVISK - duftlys - HYGGE

Levende lys skaber stemning og atmosfære i et rum. Tilsæt de skønneste duftnoter – og du har et duftlys, som er håndlavet af vegetablisk voks. Duftlyset fra SKANDINAVISK indfanger essensen af dansk hygge. Et ord som ikke har en direkte oversættelse, men som definerer dét at skabe intimitet, fællesskab og hygge i selv de mindste hverdagsøjeblikke.

 

Glasset er produceret af genanvendt glas med et FSC-certificeret låg af bøgetræ fra europæiske skove. Det smukke indfarvede glas kan desuden gå i opvaskemaskinen, så du kan få glæde af glasset længe efter, voksen er brændt ned.

 

Duftlyset leveres i flot gaveæske, som kan glæde en, du holder af.

 

Brændetid: op til 50 timer.

 

SKANDINAVISK, duftlys, HYGGE, 200 g, 279 kr.

 

 


4. Adventsgave under 400 kr. – lanterne med bambusflet fra Ib Laursen

Ib Laursen - lanterne med bambusflet og glasindsats

Lanterner kan bruges hele året rundt. Til efteråret kan du placere lanternen ved hoveddøren for ekstra hygge i de kolde måneder. Lanternen med bambusflet kan både bruges indenfor og udenfor. Dens naturlige look med bambus passer ind i de flestes moderne hjem og giver et strejf af varme i indretningen.

 

Den består af en glasindsats og er lavet af bambus. Den skaber hygge uanset, om der er et tændt lys i, eller den blot står uden levende lys. Du kan fx have en eller to stående i stuen, køkkenet, i udestuen, på terrassen eller ved hoveddøren. Uanset hvor den står er den med til at skabe god og hyggelig stemning. Placér den sammen med blomster og planter for at skabe din egen stil.

 

Lanternen leveres uden lys. Størrelse: H: 37 Ø: 35

 

Ib Laursen, lanterne med bambusflet og glasindsats, 365 kr.

 

 

 

5. Adventsgave under 500 kr. – Sculpt vase fra ferm LIVING

ferm LIVING sculpt vase

Vaser kan man aldrig få nok af. Og vasesamlingen er god, hvis den indeholder lidt af hver slags; store vaser, små vaser, runde vaser, høje vaser, lave vaser osv. Skulpturelle vaser er uundværlige, da de kan pifte ethvert spisebord eller stilleben op.

 

Et godt bud på en smuk og skulpturel en af slagsen er vasen Sculpt i grå fra ferm LIVING. Vasen har en mat yderside og en blank inderside. Den er perfekt til blomster og grene – og i et fint stilleben med andre vaser, lysestager, dekorationsfigurer eller noget helt fjerde.

 

Den er af porcelæn, og måler 10 cm i diameter og 25 cm i højden.

 

ferm LIVING, vase, Sculpt, Corset, grå, 399 kr.

 

...
Læs hele indlægget

Få 15% rabat på din næste ordre!

Elsker du gode tilbud, inspiration til hjemmets indretning og vil du gerne have besked om fx udsalg før alle andre? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat, næste gang du handler på shoppen.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage rabatkoden så snart du har bekræftet din tilmelding.

Product added successful