Produktet blev tilføjet til kurven

Levering

Levering til Danmark:

Vi har gratis fragt på alle ordrer over 399,- til DK og sender gerne til både privat- og firmaadresser.

Ved ordrer under 399,- har du selv mulighed for at vælge din foretrukne fragtmetode:

 

DAO Pakkeshop 46,- kr.

GLS Pakkeshop 52,5 kr.

GLS Ervhervsadresse 56,25 kr.

GLS Privatadresse 76,25 kr.

PostNord Pakkeshop 61,25 kr.

Levering af møbler 380,- kr.

 

Du har også mulighed for at afhente din pakke på vores lager i Odense, hvilket naturlighvis ikke koster dig noget.

Vi afsender altid din ordre indenfor 1-3 arbejdsdage fra ordremodtagelse. Bemærk at DAO kan have op til 2-4 dages levering.

*I spidsbelastede perioder, som fx Black Friday, jul m.m., kan det af og til ske, at din pakke ikke leveres i den ønskede pakkeshop p.g.a. for mange pakker på udleveringsstedet.

 

Vi leverer desværre ikke endnu til Grønland og Færøerne.

 

Levering til Sverige:

kr. 123,75 til pakkeshop (uden omdeling)
Leveringstid ca. 1-5 arbejdsdage.

 

Levering til Norge:

Nye priser pr. 2. januar 2017:

kr. 355,- til pakkeshop (i prisen indgår indfortoldningsgebyr på 130 kr.)
Som norsk kunde skal du ikke betale dansk moms. Alle vores priser på shoppen vises i DKK inkl. dansk moms, men momsen trækkes fra når du taster din norske adresse ind i checkout. Vi afsender med PostNord, som håndterer leveringen både i Danmark og i Norge. Leveringstid ca. 2-6 arbejdsdage. Norske kunder har selv ansvaret for evt. toldbehandling samt norsk moms.

 

Seneste blogindlæg

Lidt forskelligt til de mindste 07/07/2021

Hos Wasps Living har vi også et stort udvalg af legetøj, service og dekoration til de mindste 🙂

 

Her får du et lille glimt af hvad der gemmer sig under vores børneværelset kategori. For at se det fulde udvalg kan du klikke her 🙂

+
+
+
+
+
+
+
+
+

 

1. Alfabetklodser fra Ooh Noo

De yndige og populære Ooh Noo – Alfabetklodser – Sort skrift er blevet et sikkert hit blandt de mindste (og deres forældre). De fine klodser er lavet af solid, ubehandlet træ og kommer i en skøn og praktisk hørpose. Klodserne har alle bogstaver i det internationale alfabet samt tallene 0-9.

 

2. I’m Hot krus fra Calm Design

I´m hot er koppen du giver i gave, eller sætter på bordet, når  der skal smil på læben. Den er super lækker at holde om, og pynter med sin enkelhed på et hvert bord. Koppen er praktisk at ha´ i skabet eller på hylden, da den ikke har hank, der fylder og sagtens kan stables.

 

3. Madkasse fra Bloomingville Mini

Madkassen i lys lilla er en både sød og praktisk madkasse. Denne variant vil nok mest tiltale pigerne, da farven er lys lilla og hvid med sødt print af en rar bjørn. Madkassen leveres med bestik og kan vaskes op i opvaskemaskinen og er fødevaregodkendt. Madkassen findes også i en mintgrøn udgave.

 

4. Uro fra Bloomingville

Denne søde uro er perfekt til det lille barn, der kan ligge og kigge på den ved sengetid eller imens der pusles. Uroen er i fine farver med søde svampe og stjerner. Perfekt barselsgave. Lavet i træ.

 

5. Bomulds flag-guirlande fra Bloomingvile Mini

Denne guirlande gør det nemt at skabe en festlig stemning på børneværelset eller til fødselsdagsfesten. Guirlanden er 3 meter lang og flagene er i forskellige farver, der gør at den farvemæssigt passer næsten alle steder. . Den lange ranke hænges blot op på væggen og wupti, så er stemningen sat.

 

6. Legetøjsbil fra Bloomingville MIni

Denne fine legetøjsbil med kanin, er den sødeste lille gave, som helt sikkert vil skabe glæde og mange timers fantasifuld leg. Den fine bil har en sød eventyrlysten kanin som chauffør. Bilen er lavet af krydsfiner og er perfekt legetøj til de små samtidig med at de pynter på børneværelset. Egnet til børn fra 1 år.

 

7. Legetøjskager fra Bloomingville Mini

Disse supersøde legetøjskager er et fint lille sortiment af lækre kager, bestående af 8 dele. Udover en fin lille serveringsbakke, består sættet af 7 forskellige kager. Med dette skønne sæt er der lagt op til timevis af underholdning. De små kan fx lege fine damer der drikker te sammen eller invitere gæster til te og kage.

 

8. Nusseklud fra Bloomingville Mini

Nusseklud som Prinsesse-kanin eller Superhero er de sødeste og mest bløde plys nusseklude. De passer perfekt i vuggen eller barnevognen og vil blive favoritten i samlingen af plysdyr. De er simpelthen de blødeste plyskaniner man kan forestille sig, og de vil vække glæde hos alle små børn. Og så gør det jo heller ikke noget, at de pynter på børneværelset.

...
Læs hele blogindlægget

Direkte fra New York til dig! 18/05/2021

Der er bare dage, der ser sjovere en andre dage, og i dag er en af de dage, der er sjovest ❤️ Vi kan nemlig afsløre, at vi har fået nogle overlækre håndstøbte og økologiske soya-lys på shoppen. De kommer direkte fra New York, hvor Andrej Urem støber de helt igennem fantastiske lys. Lysene er enestående smukke at se på som figurer, men vent til du ser dem med lys i – så er de magiske🙏
Og fornøjelsen varer længe, for lysene kan brænde op til 70 timer. De er lavet af økologisk soya-voks, som er blandet med bi-voks for at opnå bedst mulige brænding. Vægen er bly-fri bomuld, der minimerer sort og sodet røg. Det er svært ikke at være begejstret!

...
Læs hele blogindlægget

Få 15% rabat på

din næste ordre

Elsker du gode tilbud, inspiration og besked om udsalg før alle andre? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat, næste gang du handler på shoppen. (Gælder ikke på i forvejen nedsatte varer, andre rabatkoder og gavekort).

Tak for din tilmelding! 🤗 Brug rabatkoden "Velkommen15" og få 15% rabat på din første ordre.

Product added successful