Produktet blev tilføjet til kurven

Levering

Levering til Danmark:

Vi har gratis fragt på alle ordrer over 399,- til DK og sender gerne til både privat- og firmaadresser.

Ved ordrer under 399,- har du selv mulighed for at vælge din foretrukne fragtmetode:

 

DAO Pakkeshop 46,- kr.

GLS Pakkeshop 52,5 kr.

GLS Ervhervsadresse 56,25 kr.

GLS Privatadresse 76,25 kr.

PostNord Pakkeshop 61,25 kr.

Levering af møbler 380,- kr.

 

Du har også mulighed for at afhente din pakke på vores lager i Odense, hvilket naturlighvis ikke koster dig noget.

Vi afsender altid din ordre indenfor 1-3 arbejdsdage fra ordremodtagelse. Bemærk at DAO kan have op til 2-4 dages levering.

*I spidsbelastede perioder, som fx Black Friday, jul m.m., kan det af og til ske, at din pakke ikke leveres i den ønskede pakkeshop p.g.a. for mange pakker på udleveringsstedet.

 

Vi leverer desværre ikke endnu til Grønland og Færøerne.

 

Levering til Sverige:

kr. 123,75 til pakkeshop (uden omdeling)
Leveringstid ca. 1-5 arbejdsdage.

 

Levering til Norge:

Nye priser pr. 2. januar 2017:

kr. 355,- til pakkeshop (i prisen indgår indfortoldningsgebyr på 130 kr.)
Som norsk kunde skal du ikke betale dansk moms. Alle vores priser på shoppen vises i DKK inkl. dansk moms, men momsen trækkes fra når du taster din norske adresse ind i checkout. Vi afsender med PostNord, som håndterer leveringen både i Danmark og i Norge. Leveringstid ca. 2-6 arbejdsdage. Norske kunder har selv ansvaret for evt. toldbehandling samt norsk moms.

 

Seneste indlæg

Har du husket Mors Dag? 04/05/2021

På søndag er det Mors Dag og det er jo lige om lidt 🙂 Men tag det roligt, du kan stadig nå at finde en lækker gave til hende. Vi har udvalgt nogle af vores favoritter, som vi er ret sikre på, at din mor vil elske❤️

 

+
+
+
+
+
+
+
+

 

 

1. Chunky puder fra Calm Design

Pynt sofaen, sengen eller hyggehjørnet med de lækre Chunky puder i lækre farver. Puderne er ikke kun til pynt, de kan nemlig også bruges. Se udvalget af forskellige farver Calm Design chunky puder 

 

 

2. Yoga træningsbælte fra Nordal

Skal kroppes holdes sund og fleksibel? Så er yoga en rigtig god aktivitet. En del yogaøvelser kan klares uden udstyr. Der er dog øvelser hvor et træningsbælte kan være en god hjælp. Der vil dette yoga-bælte, som er lavet i 100% bomuld og har en længde på 200 cm, være perfekt til formålet.Træningsbæltet kan både bruges af nybegyndere og erfarne brugere. Se træningsbæltet og vores udvalg af yoga-udstyr fra Nordal

 

 

3.  Lækker Meraki Silky Mist balsam

Skal håret forkæles med en lækker ECO-Certificeret balsam uden parabener og farvestoffer, som vil efterlade håret ekstra blødt og gør det nemt at rede ud. Ja så vil vi anbefale at prøve Merakis Silky Mist balsam 

 

 

4. Meraki makeup-fjerner servietter

Merakis makeup-fjerner servietter fjerner blidt og effektivt alle former for makeup og er egnede til alle hudtyper. Perfekt til toilettasken eller på badeværelseshylden.

 

 

5. Duftlys og diffuser fra SKANDINAVISK

En sikker klassiker til Mors Dag er noget velduftende, som f.eks de skønne lys og diffusers fra SKANDINAVISK. Se det store udvalg i duftlys og diffusers i forskellige varianter som f.eks LYKKE, RO, ROSENHAVE og HYGGE fra SKANDINAVISK

 

 

...
Læs hele indlægget

En grønnere forsendelse 24/02/2021

Måske undrer du dig af og til, når du modtager en pakke fra Wasps Living – pakken ser måske lidt brugt ud, har en mærkelig farve eller en underlig størrelse – men det er der en rigtig god grund til.

Vi genbruger nemlig forsendelseskasser!

Genbrug er nok ikke det første man tænker på, når man bestiller nogle lækre nye produkter på en webshop.  Men ikke desto mindre er det præcis det, vi tænker på. Vi synes det er spild af ressourcer, at en papkasse kun bliver brugt én gang. Der er brugt en masse energi på at lave papkassen, og den kan sagtens transportere en lækker vase, en plaid eller noget andet fra os til dig, selvom den har været brugt før.

Ved at genbruge forsendelseskasser kan vi gøre en forskel for miljøet, uden at det går ud over de lækre ting vi med glæde sender herfra hver dag.

 

Så næste gang du modtager nogle lækre ting fra webshoppen i en brugt kasse, kan du blot trække på smilebåndet, og vide at du er med til at passe på miljøet. Du kan selvfølgelig give kassen et længere liv ved at sende den videre ud i verden og få næste modtager til at smile også.

 

...
Læs hele indlægget

Få 15% rabat på din næste ordre!

Elsker du gode tilbud, inspiration til hjemmets indretning og vil du gerne have besked om fx udsalg før alle andre? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat, næste gang du handler på shoppen.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage rabatkoden så snart du har bekræftet din tilmelding.

Product added successful