Produktet blev tilføjet til kurven

Privatlivspolitik

Ejeroplysninger:

Wasps Living
Pakhusgården 28
5000 Odense C

Telefon: 31 267 267
CVR: 3325 5004
info@waspsliving.dk

 

Sitet bruger cookies og deler informationen med tredjepart. Formål og tredjeparter er specificeret nedenfor.

 

Hvad er cookies?


En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
 http://minecookies.org/cookiehandtering

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

• Google analytics – Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

• Facebook pixel – Websitet bruger facebook pixel til at målrette annonceringen på Facebook med trafikken på websitet.

 

Brug af personoplysninger


Oplysningerne bruges til at få større kendskab til brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Kontakt vedr. personoplysninger


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Wasps Living, skal du rette henvendelse på info@waspsliving.dk eller telefon 31 267 267. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger


Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Seneste blogindlæg

Lidt forskelligt til de mindste 07/07/2021

Hos Wasps Living har vi også et stort udvalg af legetøj, service og dekoration til de mindste 🙂

 

Her får du et lille glimt af hvad der gemmer sig under vores børneværelset kategori. For at se det fulde udvalg kan du klikke her 🙂

+
+
+
+
+
+
+
+
+

 

1. Alfabetklodser fra Ooh Noo

De yndige og populære Ooh Noo – Alfabetklodser – Sort skrift er blevet et sikkert hit blandt de mindste (og deres forældre). De fine klodser er lavet af solid, ubehandlet træ og kommer i en skøn og praktisk hørpose. Klodserne har alle bogstaver i det internationale alfabet samt tallene 0-9.

 

2. I’m Hot krus fra Calm Design

I´m hot er koppen du giver i gave, eller sætter på bordet, når  der skal smil på læben. Den er super lækker at holde om, og pynter med sin enkelhed på et hvert bord. Koppen er praktisk at ha´ i skabet eller på hylden, da den ikke har hank, der fylder og sagtens kan stables.

 

3. Madkasse fra Bloomingville Mini

Madkassen i lys lilla er en både sød og praktisk madkasse. Denne variant vil nok mest tiltale pigerne, da farven er lys lilla og hvid med sødt print af en rar bjørn. Madkassen leveres med bestik og kan vaskes op i opvaskemaskinen og er fødevaregodkendt. Madkassen findes også i en mintgrøn udgave.

 

4. Uro fra Bloomingville

Denne søde uro er perfekt til det lille barn, der kan ligge og kigge på den ved sengetid eller imens der pusles. Uroen er i fine farver med søde svampe og stjerner. Perfekt barselsgave. Lavet i træ.

 

5. Bomulds flag-guirlande fra Bloomingvile Mini

Denne guirlande gør det nemt at skabe en festlig stemning på børneværelset eller til fødselsdagsfesten. Guirlanden er 3 meter lang og flagene er i forskellige farver, der gør at den farvemæssigt passer næsten alle steder. . Den lange ranke hænges blot op på væggen og wupti, så er stemningen sat.

 

6. Legetøjsbil fra Bloomingville MIni

Denne fine legetøjsbil med kanin, er den sødeste lille gave, som helt sikkert vil skabe glæde og mange timers fantasifuld leg. Den fine bil har en sød eventyrlysten kanin som chauffør. Bilen er lavet af krydsfiner og er perfekt legetøj til de små samtidig med at de pynter på børneværelset. Egnet til børn fra 1 år.

 

7. Legetøjskager fra Bloomingville Mini

Disse supersøde legetøjskager er et fint lille sortiment af lækre kager, bestående af 8 dele. Udover en fin lille serveringsbakke, består sættet af 7 forskellige kager. Med dette skønne sæt er der lagt op til timevis af underholdning. De små kan fx lege fine damer der drikker te sammen eller invitere gæster til te og kage.

 

8. Nusseklud fra Bloomingville Mini

Nusseklud som Prinsesse-kanin eller Superhero er de sødeste og mest bløde plys nusseklude. De passer perfekt i vuggen eller barnevognen og vil blive favoritten i samlingen af plysdyr. De er simpelthen de blødeste plyskaniner man kan forestille sig, og de vil vække glæde hos alle små børn. Og så gør det jo heller ikke noget, at de pynter på børneværelset.

...
Læs hele blogindlægget

Direkte fra New York til dig! 18/05/2021

Der er bare dage, der ser sjovere en andre dage, og i dag er en af de dage, der er sjovest ❤️ Vi kan nemlig afsløre, at vi har fået nogle overlækre håndstøbte og økologiske soya-lys på shoppen. De kommer direkte fra New York, hvor Andrej Urem støber de helt igennem fantastiske lys. Lysene er enestående smukke at se på som figurer, men vent til du ser dem med lys i – så er de magiske🙏
Og fornøjelsen varer længe, for lysene kan brænde op til 70 timer. De er lavet af økologisk soya-voks, som er blandet med bi-voks for at opnå bedst mulige brænding. Vægen er bly-fri bomuld, der minimerer sort og sodet røg. Det er svært ikke at være begejstret!

...
Læs hele blogindlægget

Få 15% rabat på

din næste ordre

Elsker du gode tilbud, inspiration til hjemmets indretning og vil du gerne have besked om fx udsalg før alle andre? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat, næste gang du handler på shoppen.

Tak for din tilmelding! 🤗 Brug rabatkoden "Velkommen15" og få 15% rabat på din første ordre.

Product added successful