Produktet blev tilføjet til kurven

Privatlivspolitik

Ejeroplysninger:

Wasps Living
Pakhusgården 28
5000 Odense C

Telefon: 31 267 267
CVR: 3325 5004
info@waspsliving.dk

 

Sitet bruger cookies og deler informationen med tredjepart. Formål og tredjeparter er specificeret nedenfor.

 

Hvad er cookies?


En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
 http://minecookies.org/cookiehandtering

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

• Google analytics – Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

• Facebook pixel – Websitet bruger facebook pixel til at målrette annonceringen på Facebook med trafikken på websitet.

 

Brug af personoplysninger


Oplysningerne bruges til at få større kendskab til brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Kontakt vedr. personoplysninger


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Wasps Living, skal du rette henvendelse på info@waspsliving.dk eller telefon 31 267 267. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger


Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Seneste indlæg

En grønnere forsendelse 24/02/2021

Måske undrer du dig af og til, når du modtager en pakke fra Wasps Living – pakken ser måske lidt brugt ud, har en mærkelig farve eller en underlig størrelse – men det er der en rigtig god grund til.

Vi genbruger nemlig forsendelseskasser!

Genbrug er nok ikke det første man tænker på, når man bestiller nogle lækre nye produkter på en webshop.  Men ikke desto mindre er det præcis det, vi tænker på. Vi synes det er spild af ressourcer, at en papkasse kun bliver brugt én gang. Der er brugt en masse energi på at lave papkassen, og den kan sagtens transportere en lækker vase, en plaid eller noget andet fra os til dig, selvom den har været brugt før.

Ved at genbruge forsendelseskasser kan vi gøre en forskel for miljøet, uden at det går ud over de lækre ting vi med glæde sender herfra hver dag.

 

Så næste gang du modtager nogle lækre ting fra webshoppen i en brugt kasse, kan du blot trække på smilebåndet, og vide at du er med til at passe på miljøet. Du kan selvfølgelig give kassen et længere liv ved at sende den videre ud i verden og få næste modtager til at smile også.

 

...
Læs hele indlægget

5 lækre bud på adventsgaver til interiør-entusiasten 26/10/2020

Julen har mange glæder, og forkælelse er i højsædet. En af de allerstørste glæder er at forkæle nogen, du holder af. Det kan fx være i form af julegaver og adventsgaver.

 

Advent er forberedelse og ventetid til julen, og her skaber det stor glæde at blive forkælet med skønne adventsgaver. Måske køber du allerede adventsgaver til nogen, du har kær – eller også er det tiden at starte på adventsgaver anno 2020.

 

+
+
+
+
+

 

Det er ikke altid lige nemt at finde på, hvad man skal give i gave. Så derfor har vi samlet lidt gaveideer i forskellige prisklasser, som du kan give til hende eller ham, der elsker interiør, boligindretning og selvforkælelse.

 

Her får du 5 lækre bud på adventsgaver i forskellige prisklasser:

 

1. Adventsgave under 100 kr. – tote bag fra Madam Stoltz

Tote-bag

Muleposer, net, shoppingbag, tote bag, stofposer, stofnet – kært barn har mange navne. Stofnet er blevet en vigtig del af mange kvinders hverdag, og mange har forskellige typer og farver af de smukke muleposer. Så kan de sammensætte stofnettet til dagens outfit, så det skaber en fin sammenhæng. Denne fine tote bag i bomuld fra Madam Stoltz til 85 kr. er et godt bud på et stofnet til efteråret.

 

Den har et fint og feminint mønster i de skønneste farver; en smuk blanding af støvet rosa, abrikos, lavendel og sort. Den er god at have med i tasken på shoppeturen (så du sparer på plastikposerne), god til madpakken, makeuptasken og vandflasken på jobbet, til de vigtigste ting til børnene eller noget helt fjerde.

 

Når den ikke er i brug, så pynter den fint på en knagerække eller bøjlestang. Den har en god, bred størrelse til forskel fra de fleste andre muleposer.

 

Madam Stoltz, tote bag, bomuld, 47 x 40 cm, 85 kr.

 

 

2. Adventsgave under 200 kr. – body wash fra Meraki

Meraki body wash

En vigtig selvforkælelse er et dejligt langt og varmt bad. Den økologisk certificerede body wash fra Meraki er en mild og effektiv body wash med en frisk duft af mynte. En blid og velduftende forkælelse til dig og din hud. Den indeholder økologisk aloe vera, ekstrakt fra blåbær og brændenælde – alle ingredienser der plejer og fugter huden.

 

Kroppen dufter frisk og ren efter brug af denne lækre body wash. Forkæl en du holder af – og måske også dig selv – når du alligevel bestiller.

 

Velegnet til alle hudtyper, og indeholder ikke parabener eller farvestoffer.

 

Meraki, body wash, Linen Dew, 500 ml, 125 kr.

 

 

 

 

 

 

3. Adventsgave under 300 kr. – duftlys fra SKANDINAVISK

SKANDINAVISK - duftlys - HYGGE

Levende lys skaber stemning og atmosfære i et rum. Tilsæt de skønneste duftnoter – og du har et duftlys, som er håndlavet af vegetablisk voks. Duftlyset fra SKANDINAVISK indfanger essensen af dansk hygge. Et ord som ikke har en direkte oversættelse, men som definerer dét at skabe intimitet, fællesskab og hygge i selv de mindste hverdagsøjeblikke.

 

Glasset er produceret af genanvendt glas med et FSC-certificeret låg af bøgetræ fra europæiske skove. Det smukke indfarvede glas kan desuden gå i opvaskemaskinen, så du kan få glæde af glasset længe efter, voksen er brændt ned.

 

Duftlyset leveres i flot gaveæske, som kan glæde en, du holder af.

 

Brændetid: op til 50 timer.

 

SKANDINAVISK, duftlys, HYGGE, 200 g, 279 kr.

 

 


4. Adventsgave under 400 kr. – lanterne med bambusflet fra Ib Laursen

Ib Laursen - lanterne med bambusflet og glasindsats

Lanterner kan bruges hele året rundt. Til efteråret kan du placere lanternen ved hoveddøren for ekstra hygge i de kolde måneder. Lanternen med bambusflet kan både bruges indenfor og udenfor. Dens naturlige look med bambus passer ind i de flestes moderne hjem og giver et strejf af varme i indretningen.

 

Den består af en glasindsats og er lavet af bambus. Den skaber hygge uanset, om der er et tændt lys i, eller den blot står uden levende lys. Du kan fx have en eller to stående i stuen, køkkenet, i udestuen, på terrassen eller ved hoveddøren. Uanset hvor den står er den med til at skabe god og hyggelig stemning. Placér den sammen med blomster og planter for at skabe din egen stil.

 

Lanternen leveres uden lys. Størrelse: H: 37 Ø: 35

 

Ib Laursen, lanterne med bambusflet og glasindsats, 365 kr.

 

 

 

5. Adventsgave under 500 kr. – Sculpt vase fra ferm LIVING

ferm LIVING sculpt vase

Vaser kan man aldrig få nok af. Og vasesamlingen er god, hvis den indeholder lidt af hver slags; store vaser, små vaser, runde vaser, høje vaser, lave vaser osv. Skulpturelle vaser er uundværlige, da de kan pifte ethvert spisebord eller stilleben op.

 

Et godt bud på en smuk og skulpturel en af slagsen er vasen Sculpt i grå fra ferm LIVING. Vasen har en mat yderside og en blank inderside. Den er perfekt til blomster og grene – og i et fint stilleben med andre vaser, lysestager, dekorationsfigurer eller noget helt fjerde.

 

Den er af porcelæn, og måler 10 cm i diameter og 25 cm i højden.

 

ferm LIVING, vase, Sculpt, Corset, grå, 399 kr.

 

...
Læs hele indlægget

Få 15% rabat på din næste ordre!

Elsker du gode tilbud, inspiration til hjemmets indretning og vil du gerne have besked om fx udsalg før alle andre? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat, næste gang du handler på shoppen.

Tak for din tilmelding. Du vil modtage rabatkoden så snart du har bekræftet din tilmelding.

Product added successful