Produktet blev tilføjet til kurven

Privatlivspolitik

Ejeroplysninger:
Wasps Living
Pakhusgården 32
5000 Odense C
Telefon: 31 267 267
CVR: 3325 5004
info@waspsliving.dk

 

Sitet bruger cookies og deler informationen med tredjepart. Formål og tredjeparter er specificeret nedenfor.

 

Hvad er cookies?


En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
 http://minecookies.org/cookiehandtering

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

• Google analytics – Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

• Facebook pixel – Websitet bruger facebook pixel til at målrette annonceringen på Facebook med trafikken på websitet.

 

Brug af personoplysninger


Oplysningerne bruges til at få større kendskab til brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

Kontakt vedr. personoplysninger


Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Wasps Living, skal du rette henvendelse på info@waspsliving.dk eller telefon 31 267 267. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger


Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Vi anvender cookies for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet. Læs mere.

Jeg accepterer

Seneste indlæg

7 oktoberfavoritter der får dit hjem til at stråle! 11/10/2016

Vi har kigget på efterårets trends og tendenser og har fundet frem til 7 Must-haves, der gør efteråret lidt sjovere.

 

1. Coffee Table Books! De to skønne Kinfolk bøger, Home og Table, har banet vejen for de populære coffee table books og der er kun kommet flere til. Der er noget virkeligt lækkert over at bruge disse bøger i indretningen og hvis man gør sig selv den tjeneste rent faktisk at bladre i dem, vil man opdage at de er propfyldt med inspiration og flotte billeder, der kan gøre selv den mest hardcore bolignørd blød i knæene. The Kinfolk Table kr. 375,-. The Kinfolk Home kr. 375,-. Gestalten Modern Delights kr. 295,-. Gestalten Kitchen Kulture kr. 295,-.

 

2. Chunky plaider! De lækre vamsede chunky plaider fra Calm Design har virkelig vundet indpas på det seneste og med god grund. Plaiderne er håndlavede i 100% merinould, utroligt smukke og oser af kvalitet og nordisk stil. Find farven der passer bedst ind i dit hjem og vælg mellem flere forskellige størrelser. Priser fra kr. 1.400,-. Se udvalget her.

 

3. Nagelstager i messing! De smukke STOFF Nagelstager blev introduceret i messing tidligere på året og er på kort tid blevet en øjesten i designverdenen, og det forstår vi godt. Den smukke varme messing giver et flot og eksklusivt look og kan med sikkerhed tilføre dit hjem den helt rigtige efterårsstemning. Pris kr. 349,-. Shop dem her.

 

4. Blåt er hot! Den dybe havblå nuance er én af de helt store efterårsfarver og vi er vilde med den. Der er noget utroligt elegant, ja næsten nobelt, over den smukke nordiske farve og den står flot i kontrast med det minimalistiske og enkle tema der har præget scenen i længere tid. Krukke fra AYTM kr. 170,-. Diffuser fra SKANDINAVISK kr. 349,-. Krukke fra House Doctor kr. 55,-. Pude fra AYTM kr. 675,-. Vase fra Muubs kr. 195,-. Bakker fra Malling Living kr. 349,-.

 

5. Nordisk stel! Det smukke og unikke stel Nordic Sea fra Broste Copenhagen er perfekt til efterårsbordet. Farverne leder tankerne hen på havets dybe grønne og blå nuancer og udstråler både enkelthed og fine detaljer. Et absolut Must-have denne sæson. Se udvalget her.

 

6. Rå materialer! Oktober er måneden hvor naturen plejer at vise sig fra sin smukkeste side, men der er ingen grund til ikke at tage noget natur og råhed med ind i hjemmet og skabe en flot kontrast til det fine og elegante. Muubs er specialist i brugen af fantastiske rå og miljøvenlige materialer lige fra genbrugstræ- og glas til upcycled bildæk. Jernvase kr. 549,-. Tapasfad kr. 269,-. Krukke m/låg kr. 299,-. Lavastensfad kr. 499,-. Terracottakrukke kr. 495,-.

 

7. Bakker! Bakker til krydderier, bakker til parfumer, bakker til servering, bakker til nips og bakker til lys. Uanset hvilket rum vi befinder os i, så bruger vi bakker til opbevaring, samling og fremvisning af utroligt mange ting og det er ganske forståeligt. Det giver et overskueligt og ordnet indtryk og med de mange smukke bakker der findes, er det næsten bare dumt ikke at kaste sig over trenden. Se vores udvalg her.

 

 

Foto credit:
Billede 1: wasps living
Billede 2: Instagram @linda87a
Billede 3: Broste Copenhagen
Billede 4: Nur Design

...
Læs hele indlægget

10 tips til at få det bedste ud af studieboligen 12/08/2016

Selvom det er småt, skal det stadig være godt! Det kan være en udfordring at indrette en lille bolig, så det både ser lækkert ud og man samtidig får udnyttet pladsen bedst muligt. Vi har her samlet vores 10 bedste tips til indretning af studieboligen:

 

1.
Grønne planter er altid en god idé uanset boligstørrelse – det skaber liv og et godt indeklima. Kniber det med gulv- og bordpladsen, så hæng dine planter op på væggen med en fed vægkrukke fra VertiPlants. Priser fra kr. 279,-. Find dem her.

 

2. Kombinér lyd og lys i ét lækkert design og spar dermed både penge og plads. Den superfede højtaler med lys fra Kreafunk fylder meget lidt men har stor lyd og fungerer samtidig som lampe. Pris: kr. 899,-. Find den her.

 

3. Lange læseaftener på sofaen kræver, udover en stor kande kaffe, en lækker plaid og her er denne fra Ib Laursen i 100% bomuld et supergodt bud til kun kr. 125,-. Find den her.

 

4. Jo lysere indretning, des større virker boligen, så prøv at ramme dine plakater ind med smukke rammer i hvidt eller lyst træ. Rammer fra CPH Studio fra kr. 199,-. Find dem her.

 

5. Selv en smule rod kan få en, i forvejen lille, bolig til at virke endnu mindre, så brug en smuk kurv til at samle alt dét, der ligger og flyder. Bloomingville har lavet nogle skønne kurve i søgræs – fed og praktisk opbevaringsløsning. Priser fra kr. 189,-. Find dem her.

 

6. Den fede magasinholder fra By Wirth er et supersmart alternativ, hvis gulvpladsen ikke tillader en klassisk magasinholder. Pris: kr. 385,-. Find den her.

 

7. At kombinere flere funktioner i ét produkt er altid en god idé hvis pladsen er sparsom. Fine krukker med låg er et kæmpe hit, da de både kan fungere som pyntegenstand samt til at opbevare småting som smykker, kontorartikler, opladere, medicin og hvad man ellers aldrig rigtigt har en ordentlig plads til. Trækrukke fra Kristina Dam til kr. 450,-. Glaskrukke fra AYTM til kr. 370,-. Fajancekrukke fra House Doctor til kr. 85,-. Porcelænskrukke fra Ferm Living til kr. 200,-.

 

8. Et stort reolsystem kan godt virke voldsomt i en lille bolig – skab i stedet et åbent og luftigt space med enkle og stilrene hylder. Disse hyldeknægte fra House Doctor er superenkle og fede. Priser fra kr. 70,-. Find dem her.

 

9. Less is more – en stor loft- eller gulvlampe kan hurtigt snuppe fokus i en lille bolig, så prøv i stedet med minimalistiske pendellamper eller dekorative fatninger som fx denne fine fatning fra Lyngby. Pris: kr. 349,-. Find den her.

 

10. Transparente items skaber en illusion af plads og vidde, så gå efter skåle, vaser mm. i glas. Her kan man også sagtens tilføre lidt farve uden at det virker overdøvende. Globe-vase fra AYTM til kr. 395,-. Brun vase fra Muubs til kr. 420,-. Glasflaske med låg fra House Doctor til kr. 220,-. Glasevase fra Lyngby til kr. 595,-. Brevvægt fra Nynne Rosenvinge til kr. 325,-.

 

 

 

 

 

Foto 4: Trine Holbæk Designs
Foto 5: Skrinetmitt

...
Læs hele indlægget
  • Ib Laursen
  • monograph
  • Garden glory
  • alfabetdyr
  • lilipinso
  • konnerupogco
  • hagelens
  • chicura
  • yai yai
  • Dansk møbelkunst
  • brigbys
  • gestalten
  • skandinavisk
  • kilner
  • studio circus
  • stoff
  • cooee design
  • kg design
  • luckyboysunday
  • aytm
  • kinfolk
  • Broste copenhagen
  • Lyngby porcelæn
  • meraki
  • felius design
  • by wirth
  • Madam Stoltz
  • Planteplaneter
  • Base212
  • ooh-noo
  • cph studio
  • ferm living
  • raumgestalt
  • black cat
  • plint
  • muubs
  • bomedo
  • bloomingville
  • novoform
  • Izabel Camille
  • Nordal
  • Treats
  • House Doctor
  • Nicholas Vahé
  • SACKit
  • bloomingville mini
  • Sofie Børsting
  • Hagedornhagen
  • Tail handmade
  • Nynne Rosenvinge
  • DAY home
  • a little lovely company
  • Trine Holbæk Designs
  • The Organic Sheep
  • Kristina Dam Studio
  • Koustrup & co.

Få 15% på din næste ordre?

Vil du klikke din næste ordre hjem med 15% rabat? Så meld dig til vores nyhedsmail herunder og vi kvitterer med en rabatkode til dit næste køb.

Tak for din tilmelding.

10 indretningstips, der ikke koster dig en krone!

 

Bruger du også oceaner af penge på at naile indretningen, uden rigtigt at blive helt tilfreds?

Her giver vi dig 10 indretningstips, der ikke koster dig en krone!

Tak for din tilmelding - du modtager en bekræftelsesmail om et øjeblik!